Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Kater pediater v ZD Šiška?

Kater pediater v ZD Šiška?

DR. kosec ni več in sedaj ne vem za katero naj se odločim, na izbiro mam:
DR. Turk
DR Molka
DR. Rihar
DR. Avsenik

Prosim za vaše mnenje in iskušnje.
Pa še eno pomembno vprašanje-morda kdo ve kdaj se iz porodniške vrne sestra Vesna ki je delala pri Koščevi in morda kdo ve pri kateri zdravnici bo delala?

Jaz sem se odločila za Riharjevo. Tudi Molka je v redu, Avsenikove ne poznam, k Turkovi pa nebi šla. Sem pa tudi jaz razmišljala o sestri Vesni, ki je pravi zaklad. Nimam pojma kam bo prišla. Upam, da k Riharjevi :)))

1. dr. Molka
2. dr. Rihar / dr. Avsenik (obe sprobani v času nadomeščanja, obe OK)
3. dr. Turk (če res ne gre drugače).

Molka ali Rihar.

Mi imamo dr. Molka in je super!

Jaz sem poleti bila enkrat pri Avsenikovi, ko je bila moja zdravnica na dopustu. In se mi je zdela zelo v redu. Kot zdravnica. Ne vem pa, kaksna je z malcki, ker jaz pac nisem malcek.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

dr.Molka ali dr. Rihar

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

dr. molka. zdravnica, da se reče. obe s sestro sta ful uredu. avsenikovo sem dobila na nadomeščanju pri cepljenju sina – katastrofa.

Naši otroci imajo Molko in Riharjevo. Obe superrrrrrrrrr!!
Enkrat smo bili pri Avsenikovi – prav tako superrrrrrrrrr!!
S Turkovo pa nismo prišli skupaj, vse na hitro in hladno.

mi smo pri Avsenikovi. zelo smo zadovoljni, ker ne gleda na uro in vsakič detajlno pregleda našo pikico. pa še se lahko z njom človek pogovori o maričem… tudi glede cepljenja (oz. ne-cepljenja) je kr v redu. nič ne teži, lapo vse razloži….

Poznam samo Turkovo, ker jo na žalost še nismo uspeli zamenjati. Hladna, vedno se ji nekam mudi, nikoli ne pregleda podrobno, vse težave da v isti koš. Je tudi kdaj kaj spregledala… Njena sestra je pa višek prijaznosti…

New Report

Close