Ali kdo ve, kje in za koliko je možno kupiti to videokaseto? Kakšna je vadba – je kdo poskusil vadbo po kaseti? Jaz sicer na vadbo hodim v fitnes center, samo bi si jo pa vsaj enkrat tedensko ali v dneh ko se mi ne da iti, poskusila omisliti doma.

Kaseto sem videla v Hipermarketu Črnuče (Živila), kjer imaj Top shop svoje police. Mislim pa, da jo lahko kupiš tudi v podhodu Maxija (Top shop prodaja) pa še kje.

Jaz ti lahko povem kje v Mariboru kupit to kaseto, samo ne vem če ti bo to kaj pomagalo? Ja jaz jo imam doma in se mi zdi kr fajn ta vadba. Prvi dan me je vse tak bolelo da hodit nisem mogla. Pol pa če pridno vadiš, že kmalu vidiš razliko. Torej jaz ti jo vsekakor priporočam.

Maribor mi sicer ne služi kaj dosti. Ali je to ta vadba o kateri govori Sončnica (iz top shopa?) Kakšna je cena?

Sicer je pa mene po prvih dveh vadbah v fitnesu tako vse bolelo, da sem spoznala celotno anatomijo hrbta. Nisem vedela, koliko mišic lahko čutiš. Se pa splača. Je zelo učinkovita vadba in hitri rezultati (kondicijski in vidni):

Par tolarjev manj kot 10.000,00 sit

Dobiš jo tudi v Intersparu v BTC-ju.

Ali je cena 10.000 za eno ali za 4 kasete? Znesek se mi zdi precej visok.

Cena je za vse 4 kasete skupaj. Posebej jih ne moreš kupiti.

No sedaj pa tudi ceno razumem, čeprav mi gre tale vezana prodaja na Top shopu na živce. Kaj pa čem s štirimi kasetami (ja saj vem, da je najprej začetna, pa ogrevalna,…, samo jaz tako in tako z začetno nimam kaj početi. – no ja lahko jo komu podarim). Moram še razmisliti.

Poskušaj se malo pozanimati ,če ti lahko kdo eno ali dve kaseti presname ( tako malo na črno). 10 jurjev je res veliko.

Kaseto TAE BO je mogoče kupiti v trgovini, kjer prodajajo izdelke iz televizijske prodaje. Kasete stanejo cca. 10.000-. Sit, vendar je po mojem mnenju (govorim iz lastnih izkušenj) veliko bolje, da se odločiš obiskovat vaje Tae bo. S tem ko si boš plačala mesečno karto (stane cca. 6.000.- Sit), se boš tudi takrat, ko ti ne bo do vaje prisilila k treningu, česar pa doma prav gotovo ne boš storila.

Želim ti veliko veselja pri treniranju,

DuskaŠpela je pisal/pisala:
>
> Ali kdo ve, kje in za koliko je možno kupiti to videokaseto?
> Kakšna je vadba – je kdo poskusil vadbo po kaseti? Jaz sicer
> na vadbo hodim v fitnes center, samo bi si jo pa vsaj enkrat
> tedensko ali v dneh ko se mi ne da iti, poskusila omisliti
> doma.

New Report

Close