kašelj

Pozdravljeni!
Imam težave, ki me mučijo že skoraj dva meseca. Začelo se je z vnetjem grla in oteklo levo bezgavko (približno 14 dni).Odločila sem se za obisk pri zdravniku, ki mi je predpisal antibiotike, ki pa mojih težav po desetih dneh niso odpravili. Pred dobrimi desetimi dnevi so težave z grlom le minile, vendar so se pojavile nove.
Že sedem dni me muči suh kašelj. Težava je trajala najprej dva dni, nato je bilo dan ali dva bolje, sedaj pa traja že tri dni. V grlu me “žgečka”, predvsem ponoči se zbujam in me sili na kašelj. Težav z dihanjem nimam, prav tako nimam vročine in se na splošno dobro počutim. Zdravnika nisem več obiskala. Skoraj sem že obupana. Zanima me tudi ali moram k zdravniku po antibiotike ob vsakem vnetju grla oziroma navedenih težavah, ker imam šum na srcu oziroma kako naj ravnam. Gre v mojem primeru zgolj za virusno okužbo in kdaj moram po antibiotike, v katerih primerih?

Zahvljujem se vam za odgovor.

Spoštovani!

Sami ste po moje pravilno ugotoovili, da gre za virusno okužbo in poleg potrpljenja še kake tri tedne ter mlačnih napitkov skorajda ne potrebujete drugega.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close