Karpalni kanal

Po operaciji karp. kanala ne čutim več palca na notranji strani, kot bi imela še vedno anestezijo.
Vprašala bi rada, če se bo to popravilo in kaj lahko sama naredim, da bo bolje.
Hvala vam!

Pozdravljeni,
pri kapalnem kanalu gre za utesnitev medianega živca v zapestnem prehodu in poškodba živca je odvisna od trajanja utesnitve.
Pogosto simptomi, kot jih opisujete, pri hudi in dolgotrajni utesnitvi vztrajajo.
Težko je oceniti vaše specifično stanje brez temeljite anamneze in poznavanja primera, a bi se na vašem mestu obrnil na vašega lečečega kirurga.

Lep pozdrav,
Nevio Medved, dr. med.
specialist plastične kirurgije
MedvedVišnjar estetska klinika

Medved Višnjar estetska klinika Nevio Medved, dr. med, specialist plastične kirurgije Igor Višnjar, dr. med, specialist plastične kirurgije Cesta v Mestni log 55 Ljubljana + 386 31 858 905 [email protected] www.medvedvisnjar.si

New Report

Close