Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kar je preveč, je preveč?

kar je preveč, je preveč?

saj vsake tolk pregledam, kakšne debate se vrtijo na teh forumih, sicer pa se ne vključujem v vaše debate… pa sm pršla do ene ideje, mogoče že predelane, ne vem.

katera partnerjeva navada, stvar,… je taka, da bi mislili, da se lahko sprijaznite z njo in bi jo celo nekaj časa tolerirali, potem pa bi enkrat samo eksplodirali iz mu povedali svoje ali ga celo nagnali?

recimo, mene ob živce spravlja, če kdo škripa s priborom… arghh! 🙂

lep pozdrav

No, da bi ga ravno ven vrgla, to ne.
Najbolj me pa spravlja ob živce srkanje župe in cmokanje. Grrr, bi začela lastnoročno davit. 🙂

mene najbolj mot fantova počasnost, k megla se obrača, ko je treba kam it jaz drgač tud zamujam, ampak to kar pa on počne to je pa višek to mi bo pa dopizdil, ap kaj vse ma on čas nardit, ko se nekam mudi, mislem ej takrat je čas za vse, pa dejmo še to vse prov lepo počas u easy nardit

dokler samo z zobmi škrta, ali počasi hodi je to super, ko bo mel otroka z drugo in bo šlo za to kr neki dnarja, al pa je v igralnici zastavil in izgubil stanovanje, pol te pa lahko začne mal motit..

Jst ne morem telorirat prevelikega popivanja s frendi ali pa jemanja droge (preveč trave, ectasy)…zadnjega sem pustila prav zaradi slednjega. Sej nekej časa prenašaš, mu tudi poveš 1x, 2x da te moti…sam pol se pa film odvrti 🙂)

Drugač so mi pa pri tipu dost moteče stvari predvsem nekulturno obnašanje – riganje & prdenje povsod in kadarkoli na vrhu lestvice!

Drugač pa kot je reku drej – dokler ne goni okrog se da marsikej prenest oz. navadit..do meje 🙂)

Hm, a se ne hvališ ti bjondi kok teb trava diši in ga na kampiranju fajn pušite. ejeejej, dvojna morala pa taka…

Mene najbolj moti in tako kuj naženem, če punca ne zna misliti s svojo glavo in prjavlja stvari ki jih sliši od mat pa od svojih kolegic ipd.
nucajte svojo pamet, ampak ne jo znucat 🙂

boki tolk kot jst kadim trave je skoraj tolk mal da…ker moj ex je pa sam navijal jointe…pa to še ni tolk zlo moteče blo, bolj me je motilo da je jemal tudi kemijo kadar smo šli ven oz. na partije…Tko da ni dvojne morale, samo vsaka stvar ima neko mejo! Ne sodi nečesa o čemer nimaš pojma!

huh,ustav kojne dekle. a sm ti na krvav žulj stopu? 🙂
tke bi se dal debatirat kwa je lih prav, pa kwa je velik pa mal.
sej moj fotr tut spije pol do enga litra vina na dan pa ni pijanc, še zdeleč ne. kaj je tista meja je pa vprašanje.
jest take punce k vleče (jointe da ne bo pomote) apriori tut povoham ne.
ker sem absolutno proti,pa še kaznivo je vseskupaj če še ne veš. ko kupuješ in potem ko poseduješ in potem ko drugim omogočaš uživanje in potem k te boli k…c, k se tvoj kolega lepo napohan v rdeči katrci odpele še po par perov na pumpo par km stran….
tolk. pa brez zamere.

Tisoč ljudi, tisoč čudi 🙂 Ne bova zdej teme uničla 🙂 Vsakmu svoje, ane 🙂

maš prou, nej še drugi kej povejo 🙂)

Jo, meni tud! Jaz znorim, ko čujem, da nekdo srka juho in cmoka, ko je. Ok, ven vrečt je malo drastično, ali ipak. Da nekoga vsak dan poslušam zravn? Jo, zmeša se mi. 🙂 Res. Ne bi mogla. Po moje še en mesec ne bi vzdržala. Ker kuj živčna ratam. 🙂

Če tvoj stari (pa brez zamere) spije liter vina na dan in to večino dni v leti potem je pjanc in pika. Verjetno si on, ti, pa še kdo drug iz vaše družine samo zatiskate oči in lažete sami sebi.

tako je pek, njegov oče je pijanec

New Report

Close