Najdi forum

Kam po psihoterapevtsko pomoč

Zdravo, sem mlado dekle (23let), ki se spopadam z nesamozavestjo, pretirano čustvenostjo, empatičnostjo, občutljivostjo, ne znam izraziti svojega mnenja, ne znam se postaviti zase, v ljubezenskem področju imam težave, stres name zelo močno vpliva in se bojim da mi to ne bi nakopalo še kakšne bolezni. Imam polno prijateljic in družinskih članov, ki mi želijo pomagati, mi svetujejo, se ukvarjajo z mano, ampak se mi zdi da rabim strokovno pomoč.

Tako da me zanima ali bi mi lahko priporočili kakšno psihoterapevtko (žensko). Kako bi potekalo zdaj ko je korona? Preko zooma mi ni, ker se nebi mogla odpreti preko računalnika.

Hvala

Pozdravljena,

psihoterapevtska pomoč je na voljo preko napotnice splošnega zdravnika ali psihiatra, vendar so čakalne vrste kar dolge, v tem “posebnem” času pa je tudi problem terapije v živo. Vsekakor si vsi želimo, da se stvari čimprej normalizirajo in bo lahko psihoterapija potekala v živo. Seznami psihoterapevtov so dostopni na spletni strani društva DaM: http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=37
http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=911&Itemid=85
( na drugi povezavi so samoplačniško dostopni terapevti, zagotovo se je najbolje osebno dogovoriti glede obravnave, morda celo kje poteka v živo. Koristna je tudi spletna stran društva OMRA: https://www.omra.si/- za seznanjanje s svojo stisko in možnimi izhodi iz nje.
Vsekakor si na dobri poti- poišči si pomoč in zaživi po svoji volji!
Vse dobro,
Bernarda

Pozdravljeni,

Moja mlajša sestra ima težave z depresijo in anksioznostjo , strah jo je tudi višine.
Rad bi ji pomagal zato iščem pomoč.
Pregledujem te strani za psihoterapijo in nikjer ne najdem kdo se konkretno ukvarja z temi težavami , kdo je dober na tem področju.
Prosim za kak naslov na koga se naj obrnem, ki ji bo pomagal, iščem na Celjskem ali Ljubljanskem območju.

Hvala za vaše odgovore, ostanite zdravi.
lp.

New Report

Close