Kam na morje?

Živjo,

naša lubica je stara 2 meseca, pa že razmišljamo o poletnih počitnicah, ko bo stara eno leto. Ali morda priporočate, kam bi lahko šli, da ne bi bilo prevelike gneče? Pa da bi bila lepa plažica in lepo morje?
Hvala in lp

Naja in Leja

Hojla,
mi smo bli letos z našo Zalo (14m) na Rabu in to zadnji teden avgusta.Vroče je blo glih prov,gneče pa ni blo več.Nismo nič na trajekt čakali,pa tud po cesti ni bilo veliko prometa.Smo bli pa v apartmaju prov v centru Raba,tko da je blo do starega dela mesta cca. 10 minutk,do plaže (peščena in zelo daleč plitka) smo se pa z avtom ene 10 minut peljali.
Priporočam.

mi bomo verjetno šli na kak grški otok s 6 letnikom in takrat 10 mesečnikom 🙂 .. komaj čakamo … plaže so sigurno lepe .. doživetje bo pa tudi … glede na to da imamo radi aktivne počitnice 🙂

B.

Mi smo bili letos v Umagu-app. Stella Maris ,takrat je imela hčerkica 6 mesecev. Imeli smo se fajn, zelo primerno za otroke!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Medulin! Dolga mivkasta plaža, popoln raj za otroke. Pa blizu:)

New Report

Close