Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Kakšna homeopatija za alergijo na cetni prah?

Kakšna homeopatija za alergijo na cetni prah?

Zaradi sinove alergije smo letos že obupali… ze od februarja naprej, srbeče oči, zdaj že kašlja.  Alergijo ima na drevesa, travo. Slišala sem, da homeopatija lahko pomaga, ampak toliko različnih možnosti je, da se ne znajdem več v tem. Ne morem pa   kupit vsega, kar mi ponujajo v lekarni. Ker  ne vem ali bo kaj delovalo? Ima kdo kakšno dobro izkušnjo?

Pozdravljeni!

Pri alergiji na cvetni prah, pelode, se lahko lepo pomaga s homeopatijo. Pred kratkim sem o tem pisala v članku, povezava je spodaj, in najbolje bo, da si ga preberete.

V osnovi lahko težavo rešujemo z zdravili, ki jih izberemo ciljano na simptome alergije, ko se ti pojavljajo, kar je površinski pristop. Težave nam tako zdravljenje omili, pomaga nam začasno, ne posega pa v bistvo bolezni in njen izvor. Če bolezen obravnavamo tako, da upoštevamo organizem kot celoto, vse simptome, ki jih ima, tudi osebnost in zgodovino težav ter vzroke, imamo ob vztrajnem delu zdravnika in pacienta možnost težavo pozdraviti, kar je tudi največja prednost homeopatskega zdravljenja pred uradno medicino. Vse dobro!

Povezava na članek:

Ali obstajajo naravne rešitve za sezonske alergije? Zdravnica pravi: “DA!”

Mojca Lombardo, dr. med., spec. druž. med., dipl. ECH *** e-naslov: [email protected]

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close