Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Kako zaščititi svoje prsi

Kako zaščititi svoje prsi

Dr. Joe Dispenza je rekel, da imajo ženske z rakom na dojkah vse eno določeno frekvenco v telesu. Nick Ortner je v knjigi Tapkanje napisal, da je ugotovljeno, da določena čustva povzročajo raka na dojkah. E-MOTION = energy in motion= energija v gjbanju. Energija ima frekvenco.

“Kako zaščititi svoje prsi” je poglavje v knjigi Energijska medicina Donne Eden. Je tudi slika živčno limfnih točk, ki se masirajo. Ko se premakne limfa tudi energija v meridianih bolje kroži.

Barbara O’Neal v enem od svojih seminarjev govori o zdravilnih učinkih ricinus olja. Obloge z ricinus oljem na mestu, kjer je tumor lahko v 2 mesecih odstranijo tumor. Govori o tumorju na dojkah, možganih in še kje. Zanimiv video.

Vse je energija in energija je vse kar je, je rekla Donna Eden. Gary (EFT) je v svojem priročniku napisal:” Vsaka negativna misel povzroči motnjo v energijskem sistemu v telesu. Ko odpravimo to motnjo, se telo lahko pozdravi”. Zato  si ljudje na seminarjih pri dr. Joe Dispenzi pozdravijo 4 stadij raka, MS, in druge bolezni, ker delajo na energijah in tako zelo dvignejo vibracije v telesu, da se potem dogajajo čudeži.

Breda

 

New Report

Close