Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kako uporabljate prekrivne hlačke (od Racmana)?

Kako uporabljate prekrivne hlačke (od Racmana)?

Pozdravljene! Rada bi kupila prekrivne hlačke od podjetja Racman, pa potrebujem vaš nasvet. Prebrala sem že, da so Bummis boljše (po mnenju na forumih) od Racmanovih, zdaj pa sem videla, da imajo po novem tudi pri Racmanu volnene prekrivne hlačke (prej jih je imela le Štorklja) in sicer dvojne brez ježkov in z ježki.
Imam pa dve vprašanji, ker so prekrivne hlačke različnih velikosti (S, M, L, XL) ali ste jih uporabljale že čisto na začetku (torej velikost S) in koliko jih rabim kasneje?(prebrala sem, da 2-3 po vsako velikost). Zanima me kako je pri vas doma preizkušeno? V kratkem namreč nameravam nakupiti vse potrebno za dojenčka, ki prihaja.
In pa ali je že katera preiskusila te nove volnene prekrivne hlačke in katere so boljše z ježki al brez.
Hvala in lepe praznike vsem!

glede volnenih ne vem, ker jih še nisem nabavila. jih pa večina zelo hvali. mi imamo racmana mikroporne 2 komada, več ji ne potrebuješ od ene velikosti. ko otroka previjem, jih splaknem in do naslednjega previjanja se posušijo na radiatorju ali zunaj.
S velikost dvomom, da se splača kupovat, ker otroci hitro rastejo. po mojem najbolje, da nabaviš M in če bi bil otroček slučajno zelo majhen, pač potem kupiš še S, če bodo M res prevelike.

Jaz sem kupila 1xS, pa 2xM in to malo kombinirala, prve dni je bilo malo smešno ali nerodno, ker so mu bile M malce prevelike, ampak v mesecu/dveh smo prišli izključno na M (kljub temu, da sem naročila še druge S), no Sedaj imamo dveje M in dvoje L in nekako kombiniramo, L so mu končno prav, M pa gre za miškin repek, dolgo časa so mu bile L prevelike. Star je 16m in težak cca 10kg.

New Report

Close