Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Kako ste zadovoljni z osebnim zdravnikom?

Kako ste zadovoljni z osebnim zdravnikom?

Moj osebni zdravnik je zasebnik. Včasih sem z njim zadovoljn, včasih ne, odvisno od tega, kako je razpoložen.

Mina Sitar

Tisti, ki ste zadovoljni z osebnim zdravnikom – a lahko napišete še njegovo ime?
Tudi jaz moram izbrati zdravnika v LJ, pa ne vem, na koga naj se obrnem.

S svojo sem vedno manj zadovoljna. Sicer ni slaba zdravnica, a je vedno težje dosegljiva, saj se raje gre direktorico ZD Aškerčeva. Nezadovoljna pa sem z njeno arogantno med. sestro, ki ima svoj red … Predvsem pa z naročanjem. Naročaš se lahko le po telefonu, a kaj, ko sem k njej hodila le zaradi vnetih sluhovodov, ki so bili zaradi vnetja zaprti in nisem slišala nič. Res nič, tako vidiš, kako se počuti gluh človek …
Seveda mi ne razložijo, kako naj se naročim v takšnem primeru.
Ob zadnjem obisku sem naletela na nadomestno zdravnico, dr. Bucik, ki se je izkazala veliko bolje. Rešila me je napotnic, posedanja pri ORL in ušesa imam zdaj zdrava.
Na srečo se selim. Zdaj iščem dobrega zdravnika v MS. Pozna kdo koga?

ZADOVOLJEN SEM Z OSEBNO ZDRAVNICO DR JOŽEFO JERAJ ,AMBULANTA STRAŽIŠČE PRI KRANJU .Z DR JERAJ SMO VSI ZADOVOLNI IN PRIPOROČAMO NAGRADO ZA VESTNO DELO ,PRIZADEVANJE IN SRČNOST ,KI GA IMA .VESTE- VEČKRAT NIMA ČASA NITI ZA TAKO NUJNO MALICO .POJE KAR V ORDINACIJI IN ŠE TO MALO .ŠKODA DA TAKIH DR. NI VELIKO .-PROBLEM JE SAMO ZDRAVSTVENA KOMISIJA ,KI SE PRILAŠČA KAPTAL ,KI GA MI VLAGAMO.PREVEČ JE ADMINISTRACIJE IN NEPREGLEDNOSTI V SAMEM SISTEMU ZDRAVSTVA .ŠE TEŽJE JE DA NI ANONIMNOSTI ,KI JIH TAKO POTREBUJE PACIJENT IN ZDRAVNIK.MOJA OSEBNA ZDRAVNICA SI PAČ MARSIKAJ NE UPA NE NAPISAT NE PREDLAGAT A JE VENDAR RAZUMEVAJOČA IN ZVESTA ZDRAVSTVU .UPAM DA JE NISEM ZDAJ KAJ UŽALIL IN SE JI OPRAVIČUJEM .VI PA LE GLEJTE DA JO DATE ZA NAJBOLJŠO IN NAGRADO SE VE Z VIKTORJEM IN PRIMERNO NAGRADO. HVALA

New Report

Close