Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kako ste reagirale k ste prvič vidle penis

kako ste reagirale k ste prvič vidle penis

jaz sem se prvič srečala še v vrtcu k so fantje lahko lulal stoje. O tem mi je mami nekaj razlagala a od tega ni ostalo nič. Ker sem edinka me niti ni dosti zanimalo. V 9. razredu smo šli s šolo v naravi, tedaj pa je bilo drugače., da bo res

Neko popoldne smo se nekaj igrali in zgodilo se je. Bila sem v skupini deklet in le enega fanta, ki se je važil in hvalil, da nam bo pokazal luleka, me smo se hihitale in nismo mogle verjeti, da bo res – pa je slekel hlače in hlačke. tako sem prvič se zavedalja kaj vidim.

No pravo intimno videnje pa je bilo lani. Sama sem bila doma, ko je prišel moj najboljši prijatelj na obisk. Po nekaj časa sva se pričela božati …. in prišlo je do skupnega zadovoljevanja . To pa je bilo pravo odkritje.

Sedaj pa še vas prosim, da nekoliko opišete takšna doživetja. LP Jožica-a

Našla sem tole sicer že nekoliko starejšo temo ki pa je zimzelena.
Tudi jaz kot najstnica imela primer ko smo štiri dekleta shecale bratranca, da se je slekel in pokazal luleka. Tedaj je bil star 16 let me pa cca 14 15. Takrat sem prvič prijela in otipala ta organ. Res je blo zanimivo saj je prišlo tudi do izliva. PRAVO DOŽIVETJE , ki se je ponovilo z mojim fantom šele čez nekaj let.

Zelo ste zanimivi, saj mi obujate spomine na najstniška leta. Pa naj povem kako se je pa meni in sestri to zgodilo.

Tedaj sva bili stari okoli 14 do 15 let – sva dvojčici. Živeli sva na kmetiji. Poleti sva šli obračat seno in pridružil se nama je še sosedov Jani tedaj 17 ali 18 let. Bilo je zelo vroče, zato smo delali le v kopalkah. Po opravilu pa kot otroci še malo igrat. Ko je šel lulat smo mu nagajale , ker je to delal stoje in smo se prerekali češ da so fantje prekomot in da naj nama pokaže kako to dela. Izmikal se je da smo se o tem učili v šoli. Končno sva ga pregovorili, da je slekel kopalke in ojoj kolikšen je bil. To je bilo prvo videnje penisa. Dovolil nama je da sva ga otipali in tudi midve sva mu nato dovolili otipavanje .
Kaj niso to lepi dogodki, spomini na mladostna leta, sedaj se bodo s tem srečevali že naši otroci.
Lep deževen dan vsem !!!

New Report

Close