Najdi forum

Zgodilo se je, da sva se našla. Oba vezana, otroci, s težavami v zakonih … Vidiva se redko vendar, ko sva skupaj sva srečna in … zaljubljena. Vsak dan se slišiva po telefonu, klepetava v spletnih klepetalnicah … skratka imava se lepo. Težava?

Kako se sprijazniti z dejstvom, da partner “mora” doma opravljati zakonske dolžnosti? Velja za obe strani, tako mojo, kot njegovo. Mene osebno zadeva zelo muči, njega manj … je namreč mnenja, da je doma pač “treba”. Vsak dan čakam trenutek, ko mi bo rekel, da je zvečer sexal z ženo … in že vnaprej se obremenjujem (se oba) kako bova odreagirala, ali se bova še slišala, se sploh še videla …

Prosim za mnenja in hvala vnaprej.

Žal ti moram povedati, da se nista našla.Kajti če bi se, bi bila skupaj, sedaj se pa obremenjujeta s stvarmi, za katere sta sama kriva, Vse se lahko reši, vprašanje je samo to, če to res hočeta.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

če bi te imel res rad, ne bi tega počel še z ženo, ampak bi našel pot da bi bil s tabo. Tako pa je ne bo nikoli zapustil, ker mu še vedno pomeni največ. Ti si mu samo avantura ki pa nikoli ne bo trajala večno. Moškim pač godi, da imajo zraven še eno, tako se jim dvigne ego, drugače pa zapomni si:
on ne bo nikoli odšel!

nova
Uredništvo priporoča

imata skrajno neresen in otročji odnos!

če sta si tako zelo usojena, morata imeti skupno prihodnost, zato morata biti poštena do sebe in partnerjev in najprej rešiti doma….povedati zakoncem svojo odločitev…premisliti o vajini skupni prihodnosti…

Samo iz tvojega pisma, tvoj ljubimec ne jemlje te vajine romance tako resno kot ti:))) zato nikoli ni pomislil, da bi pustil ženo, niti ji kaj namignil, kaj šele da bi ga dobila ženka,…gotovo bi se zagovarjal, da je samo internet, da nič ne čuti do tebe…itd..

Sploh ne razumem odrastlih ljudi, da ste lahko bolj neumni od najstnikov.
Najstniki, ki se najdejo na netu, ki so samski, ne rečejo, da so si usojeni, da so se našli, dokler se ne spoznajo, se dobivajo, začnejo hoditi v realnosti…..

Taki kot sta vidva, pa se slepite preko interneta, da ste našli nekaj, kar doma nimate in celo fantazirate, kaj vse bi počeli s tem človekom, niste pa v realnosti pripravljeni ničesar storiti! In največkrat niti nimate najmanjšega namena razdreti svojo družino, ker vam tako zelo ugaja, da imate doma lepo na ven vse urejeno…oči, mami , otroci, pred sorodniki in sosedi se pretvarjate….potem pa se greste neke skrivne afere in celo zganjate ljubosumnje!! Malo razmislita!

In zmotila me je beseda: “dolžnost”
Če je zate ljubljenje z možem zakonska dolžnost, je škoda, da ga zavajaš še naprej! Čimprej pojdi stran in poskusi najprej izpolniti dolžnosti do otrok in njega- bistvene: to je poštenje in spoštovanje!!
Za to, da ti rešiš zadeve v svojem zakonu, ne rabiš še ljubimca, niti njegovih problemov….najprej postani samostojna, samska, potem pa boš lahko gradila nov odnos….padla v nove zakonske “dolžnosti”….

Nezrela ženska si in čimprej osvobodi vsaj svojega moža, ne ponižuj ga z izpolnjevanjem zakonskih “dolžnosti”!!

Hm… če sta tako prepričana, da sta se našla, zakaj še vedno živita vsak pri svojem partnerju?
In to, da se doma “mora”….. Ah, dej no ….

ja ja, sem doživela to . dobila moža, ki se je lepo takole vsak dan pogovarjal po tel. , pa po računalniku, itd…., sem ter tja sta se dobila itd….
Ampak med vsem tem časom je on pridno prihajal k meni domov, da ne govorim da sva sexala več kot običajno, celo poletje je bilo noro, pa čeprav po tvojem mnenju je pač “moral”. No, iz tega moral je potem nastal fantastičen sex, ki ga prejšnja leta skorajda nisva poznala. Po temeljitem pogovoru se je odločil da ne gre nikamor, da mu jaz še vedno več pomenim in da bo ostal. No, v tem mesecu odkar jaz vem za to zadevo, se je najino življenje kar spremenilo, rada se imava, pogovarjava se o stvareh, ki so nama bile prej tabu. če malo pomislim, sva mogoče rabila eno tako izkušnjo (čeprav tega ne privoščim nobeni, ker pri meni v srcu divja še vedno divja zmeda, užavljenost in prevaranost), saj sva zdaj dokončno prišla do tistega kar prej nisva znala početi – pogovarjati se. Komaj čakam da pride iz službe, me objame, mi da lubčka, se potem malo z otrokom igrava, skupaj kam gremo, zvečer pa spet divji sex. Zdaj načrtujeva skupaj stanovanje, itd….. Ob vsem tem lahko samo upam, da je on res zaključil. Težava je le druga baba, ki še kar nekako skuša dobiti stik z njm. Saj se bo kmalu pokazalo, ali je zadeva zaključena ali ne. Mislim, če bi mu bilo vseeno za mene, se sploh ne bi več z mano ubadal, niti sexal pod nujno (največkrat da on pobudo in se on največ trudi da bi bilo meni v užitek), ampak bi popokal kufre in odšel drugam. Sicer je zadeva pustila na meni posledice, a sem vsekakor pripravljena da začneva znova. Začela sva, lepo kot je treba, če pa se bo tista baba še kar vmešavala, pa mi ne preostane drugega kot da jo stolčem. Razen če njega srce še vedno vleče k njej, čeprav zdaj ni videti……vendar pri descih nikoli ne veš,…….. zato ti zdaj povem, da on ne bo nikoli odšel in pustil ženo zaradi tebe. Kot pravijo moje kolegice: Lassie se vrača:))

Tudi midva sva začela, ko je bil on še s svojo družino, po nekaj mesecih je od tam odšel, sedaj sva že lep čas skupaj in od dneva, ko sva prvič seksala, mi je rekel, da s svojo žensko doma tega ni več počel.
Glede na vse ostale stvari med nama nisem iemla razloga, da mu ne bi verjela, po drugi strani pa bi tudi sprejela, če bi to še počela, meni je bilo pravzaprav čudno, ko mi je govoril, da doma ne seksa več, ampak kot pravim, ne vem, zakaj mu ne bi verjela.

New Report

Close