Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kako spoznati fanta "z ulice" ???

Kako spoznati fanta "z ulice" ???

Lep pozdrav vsem !

Imam en majhen problem, s katerim se je sigurno ze vsak izmed vas soocil, zato upam da mi boste znali kakorkoli svetovat.
Torej, vsec mi je fant, katerega “poznam” le na videz. Velikokrat ga videvam. Ali na ulici ali v kaksnem lokalu ali kjerkoli pac. Na veliko lokacijah skratka. Sprva je bil le eden izmed tistih lustnih fantov, ki jih videvas v vsakdanjem zivljenju. Zadnje case pa se vedno bolj pogosto pojavlja v mojih mislih in bi zelo rada prisla v stik z njim, pa ne vem kako naj to izpeljem. Poleg tega imam obcutek, da sem tut jaz njemu vsec. To sklepam pac po mojih in njegovih pogledih, do katerih pride kadar se vidiva. Torej..imate mogoce kaksen predlog ?
Thanks
LP

hm..been there done that. pa te prime pa te mine…

Povab ga na pijačo. Reč mu da ga maš rada.

kriza

Pusti ga, naj se ti on približa. V mojem primeru je bilo podobno, ker ni poklical, sem ga jaz. Velika napaka. Sicer sva šla na pijačo, pa še enparkrat sva se srečala, klicala sem ga skoraj vedno jaz, ne mislit da vsak dan, nisem mu težila. Vedno so imeli prednost njegovi frendi, frendice, sosedi in sosede. Iz tistih njegovih pogledov se ni razvilo nič. Zame je to bila slaba izkušnja in mislim, da v prihodnje ne bom več naredila prvega koraka. Never.

lp

in potem ti bo rekel, da nič ne čuti.

V bistvu morš ocent ,al je tale tip korajžen ,de bo on nardil prvi korak al pa ni. Izkušnjo, ki jo je mela Lejla smo mel že vsi ki smo starejši od 15 let. To še ni razlog ,de že kr na podlagi prve nesreče sklepamo in ukrepamo. Ona dela narobe k prav de ne bo več nikol nardila prvega koraka. Svet je pač čudn in različni smo si. Tud jest mam izkušnje npr. de me je ktera osvajala k je bla taka mačka de kr nism mogu verjet .. pol pa spet obratno sn jest keri na dušo pihal k mi niti ni bla všeč sam je bla lih pr rok al pa v družbi edina fraj pa me je zavračala , de kr nisn mogu verjet.

jah kaj ces – pac poskusas sreco drugje…

Sej jaz sem ze veckrat nardila prvi korak pa se je vedno dobro koncalo, vendar pri tem fantu pa nekak nimam “jajc”. Po vrhu vsega daje tak vtis, da se mi zdi da je zelo sramezljiv in miren fant, ki sigurno ne bi naredil prvega koraka. In mam obcutek, da mu ne bi bilo vsec, ce bi jaz naredila prvi korak, da bi se mu zdela vsiljiva. Kaj pravis ti sladek ?

Če se mu dopadeš, bo sigurno zeeeelllloooo vesel tvojega koraka in te ne bo zavrnil… Moraš probat, ker se boš drugač lahko cel život spraševala, ali bi uspelo ali ne…

LP

Jah če je sramežljiv pol ga on ziher ne bo kaj pravis 🙂? Edina varjanta je da ga ti, mogoče pa čaka na to 🙂?

LP, miki

a kar…?

En mora tvegat. Ce bi blo po tvoje nebi noben tip prsu do tebe. Ne vem zakaj bi moral vedno moski narest prvi korak, to mi ni jasn.

Lej jest ti tkole svetujem:

Slovenci smo itak preveč vase zaprt in nasploh zakompleksani ldje. Neradi govorimo o svojih težavah , kaj šele o intimnostih. Razlog vsega je majhnost naše državice, ker se itak vse razve. Ne moremo se primerjat z američani in miljonskimi mesti kjer lahko npr. po New Yorku cel dan nag hodiš , pol greš pa drug dan v službo pa nben ne bo mel pojma ka si prejšn dan počel.

Ampak , iz svojih izkušenj ti povem de je boljš bit mal bolj frik . En jutr ko se srečata ti nej torbica iz rok pade pred njim … valda bo že kej ratal v zahvalo ga pa na kufe povab.

bla sm v istem sranju.
Tip v lokalu, ful lep, zgledu tko nedostopno, mal menjavanje pogledov, smejčkanja,… Predn sm odšla iz lokala, sm dala kolegici mojo gsm cifro, nej mu jo da,….tip se zapalil, poklicu, isti večer šla vn, se mela noro, sam to ni blo to,…too high for me, pa zakompliciran v nulo.In pol se sprašuješ, če se splača…mogoče, sam sanje so lepše, pa dalj trajajo,….

New Report

Close