Najdi forum

kar seješ to žanješ in morda bo tudi zate poiskal nadomestilo….razmisli dobro razmisli……….

Veš, če bi do žene ničesar ne čutil, nebi imel z njo otrok. Z vso odgovornostjo do sebe, bi to preprečil. Če pa odgovornosti nima, jo ne bo imel niti do tebe. Zakaj se je odločil imeti celo več otrok? Prosim te?
Ženske so ti že vse povedale. Ne bom ponavljala. Ne gre za obsojanje. Vem, da je tebi to težko razumet. Vleče te k njemu, on nastavlja novo mrežo, kajti prejšnjo je že napolnil. Koliko že?

V kakšnem okolju si ti odraščala? Preberi si kakšno knjigo in se poskušaj najti, kdo si, kaj si želiš. Težko boš presekala, vendar toliko enotnih mnejen kakor je tukaj, ti mora dati misliti.

LP
ŽEna

zakaj pa se on ne odseli, recimo k tebi?
Še malo pa bom bruhala…

Vidra, a ti kaj časopise bereš, al pa saj ni treba časopisov in knjig, dovolj je če malo po kakšni stari LADY pobrskaš!!!!
Tole “z ženo se ne razume, neskončno me ljubi, ločil se bo…” je …. ah saj ne najdem besed za tako neumnico neumno.

Imam močan občutek, da nas punca s svojimi glupimi idejami vleče in da si je vse skupaj izmislila. Poleg tega pa, mislim, da ni sposobna ljubiti in da njene ideje samo kažejo na to, da nima pojma o partnerstvu, materinstvu in ljubezni. Mislim da so lahko že deset – letne deklice bolj zrele od tebe, vidra. Ko boš imela otroka, si samo za hip poskusi predstavljati – da ti ga nekdo vzame…. Ne želim ti tega, nikomur niti največjemu sovražniku ,ne bi želela te izkušnje!

MOGOČE SI RES ZALJUBLJENA IN JE VSE ČUDOVITO,AMPAK,ČE SE TAKO SLABO RAZUME Z ŽENO IN SE JE ŽE PREJ SLABO RAZUMEL,ZAKAJ JE NI ENOSTAVNO ZAPUSTIL.NE ZDI SE MI FER,DA TAKI MOŠKI VLEČEJO LJUBICE V PROPAL ZAKON IN POTEM IMAJO VSI SLABO VEST(RAZEN NJEGA KI JE SEVEDA TRPEL).RAJE SI POIŠČI TAKEGA FANTA ALI MOŠKEGA ,KJER TE NE BO NIHČE OBTOŽEVAL
LEP POZDRAV IN VSO SREČO TI ŽELIM

Vidra, kaj rečeš na vse te odgovore, ki si jih hotela slišati?

lp

Vidra- kar sta vidla naredila ženi, bo on pa s kakšno drugo ponovil čez nekaj časa (lahko tudi več let). Nimaš pa nobene pravice govoriti o vzgoji otrok, ki niso tvoji. Ti sploh nimaš pojma kaj občutijo otroci ločenih staršev, ko pride do ločitve (jst še predobro vem). Iz napisanega sledi, da si kar fejst naivna… Malo preveč na lahko mu vse verjameš- kako lepo znajo dedci leporečit, ko hočjo ljubco v postlo spravit…

Niste na mojem mestu in ne veste, kako globoko ljubezen cutim do tega cloveka. Tako mocno, da sem pripravljena celo njegova dva otroka vzeti za svoja. Saj jim ne bi bila mama, ta je samo ena, bila pa bi jima prijateljica in zaupnica. Ne dovolim pa si, da bi zacela dvomiti o njem. Verjamem samo v ljubezen, ki temelji na popolnem zaupanju. Mogoce jo je res varal, tudi z drugimi, ne samo z mano. Vendar pa bom lahko prav jaz tista, pri kateri bo nasel svoj mir in sreco. Zahvaljujem se vam za vse odgovore in nasvete.

Zelo zelo naivno in predvsem zelo zelo zelo nezrelo razmišljanje.
Bo čas pokazal, ali si se odločila prav ali ne. Pa veliko sreče!

Moram reči, da si velik optimist. Samo, če hočeš biti srečna s partnerjem veliko časa, ga ne smeš gledati skozi rožnata očala….
Pa te ne obsojam (ker hočeš bit z njim), samo o vzgoji otrok- to so pa zelo resne stvari…

Vidra, lahko vplivas samo na to kaj si ti pripravljena nuditi temu cloveku. Ne mores vplivat na to, da te bo imel vedno rad in definitivno pozabi na to, da te bodo imeli radi njegovi otroci, ker bodo v tebi videli vzrok propadlega zakona in ti bos tista, ki jo bodo obsojali, da je mamo in oceta spravila narazen. Vem o cem govorim. Sploh te ne bodo klicali po imenu, za njih bos “tista zenska”.
Zato ti svetujem, da se potrudis samo okrog njega, zdaj ko si se zasljepljena z ljubeznijo, uzivaj dokler lahko a ne pozabi ziveti svojega zivljenja.

To ni optimizem, ampak neumnost, nezrelost in zlasti sebičnost, zlasti pa to ni Ljubezen. Celo otroka bi vzela… Daj vzemi jih, boš videla kaj znajo otroci, ki jih vzameš mami!!!!

Približno tako sem v podobni (a manj absurdni) situaciji sama razmišljala pred leti. Streznjenje je bilo hudo.

New Report

Close