Najdi forum

kako se rešiti črnih misli

Vsa verstva na svetu imate že od pamtiveka moški čez. Kaj ti ni jasno?
[/quote]
Zmota, ne poznaš duhovnih žensk. Nisi biti ampak imeti. Kar se pa tiče monoteističnih in podobnih ver, so bile pa večinoma zapovedane z ognjem in mečem. Sektaško. To pa zavračam že iz otroških let.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Enostavno ti odgovorim. popolnoma napačen zaključek si naredila. Izhaja pa iz tega,ker nisi razumela mojega pisanja. Ženske spoštujem, take, ki so odprtega duha in so v življenju borke, ki so iz dna se dvignile. Če je potrebno, izkažem tudi priklon, da se konkretno izrazim. Kdo pa mene hoče, huh, ogromno ljudi si želi mojo bližino tako, da ne dalaj na pamet nekih zaključkov. Malo nezrelo ispade, bom zamižal na eno oko.
[/quote]

Ne miži, ker še tisto malo kar bi lahko videl ne boš! Redki so moški, ki znajo v dobrobit vseh usmerjat žensko in ta potem lahko misli s svojo glavo in dela dobro za vseh.
Nehaj se zakajat bo bolj zdravo zate!

Zmota, ne poznaš duhovnih žensk. Nisi biti ampak imeti. Kar se pa tiče monoteističnih in podobnih ver, so bile pa večinoma zapovedane z ognjem in mečem. Sektaško. To pa zavračam že iz otroških let.
[/quote]
Ja, ampak od koga! Od moških a ne.
Vidiš, kako padeš na preprostih rečeh. Na OŠ izobrazbi. Misliš, da boš zapohan pa na višjem nivoju? Meni se ni treba zakajat, dovolj je, da z realnimi očmi vidim ta svet. In dol mi visi ali je to na višjem nivoju ali ne.

Miki Miško – kdo pa piše takšne, da mu zapohanec prikimava? Ti, a ne! Pa ne samo ta tema, še mnoge v kateri pišeš veleumne misli, ki jih sicer v večini samo sam razumeš, povedo kako zelo ne maraš pametnih in sposobnih žensk, ker nad njimi veš, da ne bi imel ne moči in ne avtoritete.
Že samo v tej temi si eno poslal v pm samo zato, ker ti je rekla, da ti ničesar ne dolguje. In res ti ne. Svobodno in po lastni želji trosiš svoje veleume !

Ne miži, ker še tisto malo kar bi lahko videl ne boš! Redki so moški, ki znajo v dobrobit vseh usmerjat žensko in ta potem lahko misli s svojo glavo in dela dobro za vseh.
Nehaj se zakajat bo bolj zdravo zate!
[/quote]

Te, kot odrasla ženska, lahko vprašam, kaj in kam naj me moški usmerja, v kolikor ni moj starš ali profesor, mentor pri študiju, pa še zdravnik, odvetnik?
Ok. Osebni šofer mogoče, taksist? Nekdo, ki ga vprašam za pot?
Ostalo je le mnenje.

Te, kot odrasla ženska, lahko vprašam, kaj in kam naj me moški usmerja, v kolikor ni moj starš ali profesor, mentor pri študiju, pa še zdravnik, odvetnik?
Ok. Osebni šofer mogoče, taksist? Nekdo, ki ga vprašam za pot?
Ostalo je le mnenje.
[/quote]

Moža pa nimaš? Očitno ne. Ali je pa papak kot viharno teslo.

Moža pa nimaš? Očitno ne. Ali je pa papak kot viharno teslo.
[/quote]

Vprašanje je, kam naj me usmerja?
Ti rabiš moža, da te usmerja? Pilotiraš, neznaš brat kart, si slepa, kaj tretjega?
Popolnoma nesamostojna?
Za take situacije ne potrebujem moža.

Vprašanje je, kam naj me usmerja?
Ti rabiš moža, da te usmerja? Pilotiraš, neznaš brat kart, si slepa, kaj tretjega?
Popolnoma nesamostojna?
Za take situacije ne potrebujem moža.
[/quote]

Odgovor imaš podan v enem izmed odgovoru, če boš razbrala in razumela.

Ja, ampak od koga! Od moških a ne.
Vidiš, kako padeš na preprostih rečeh. Na OŠ izobrazbi. Misliš, da boš zapohan pa na višjem nivoju? Meni se ni treba zakajat, dovolj je, da z realnimi očmi vidim ta svet. In dol mi visi ali je to na višjem nivoju ali ne.

Miki Miško – kdo pa piše takšne, da mu zapohanec prikimava? Ti, a ne! Pa ne samo ta tema, še mnoge v kateri pišeš veleumne misli, ki jih sicer v večini samo sam razumeš, povedo kako zelo ne maraš pametnih in sposobnih žensk, ker nad njimi veš, da ne bi imel ne moči in ne avtoritete.
Že samo v tej temi si eno poslal v pm samo zato, ker ti je rekla, da ti ničesar ne dolguje. In res ti ne. Svobodno in po lastni želji trosiš svoje veleume !
[/quote]

Polepšala si mi dan, ti bodi med imeti, jaz pa med biti. Ker pa tega ne razumeš, si pa domišljaj še naprej. Nikoli nisem pisal pod drugim nickom. To je tvoja domena in tam ostani.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Polepšala si mi dan, ti bodi med imeti, jaz pa med biti. Ker pa tega ne razumeš, si pa domišljaj še naprej. Nikoli nisem pisal pod drugim nickom. To je tvoja domena in tam ostani.
[/quote]

Vseeno je pod katerim nickom pišeš saj smo anonimni a ne.
Takih kvazi ”duhovnih” ljudi se ogibam. Življenje mi je dokazalo, da je duhovnsot pri njih le teorija, praksa pa fajn šepa. Kajti sam sebe, z oglaševanjem določenih artiklov, postavljaš na laž. Tako to je.

Vseeno je pod katerim nickom pišeš saj smo anonimni a ne.
Takih kvazi ”duhovnih” ljudi se ogibam. Življenje mi je dokazalo, da je duhovnsot pri njih le teorija, praksa pa fajn šepa. Kajti sam sebe, z oglaševanjem določenih artiklov, postavljaš na laž. Tako to je.
[/quote]
Haha in lep sončen dan se je naredil. Prav paše, ko na sončku malo noge pokažem. Ti pa kar v svoji sivini bodi, kajti duhovnost je zate nekaj imaginarnega.

Odgovor imaš podan v enem izmed odgovoru, če boš razbrala in razumela.
[/quote]

Moški, ki v dobrobit vseh zna oz zmore usmerjati žensko? Pa redki so. Po tvoje.
Mož torej odpade, ker ne usmerja.
Zame je to mogoče edino mecen. Mogoče.
Aha, menedžer. Ta pa bo prava.
Eh, no, se mi je zdelo, da moraš biti kaka starletka. Ja, bravo zate.
Še odrasti ti ne bo nikoli treba. Ženski Dorian Gray.

Zelo verjetno. Ker večina ima najraje možgane na off, s čustvi pa znajo mojstrsko nabijati raznorazne občutke, začenši s sočutjem. Vse s ciljem, da jim drugi pred nos servirajo točno tisto kar si v tistem trenutku želijo, =običajno laž, seveda dekorirano z leporečjem. Bog ne daj da jim poveš resnico, in še na prostaški način.

Tudi rak žre tisto in tiste, ki ne uporabljajo lastnih darov. Tako je naravno prav(o).
[/quote]

Daj, pojdi tja, kamor spadaš, skrij se v kakšno jamo, ker drugam ne spadaš! Da te ni sram! Svojo filozofijo obdrži zase!

New Report

Close