Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kako se odvaditi samozadovoljevanja?

Kako se odvaditi samozadovoljevanja?

Pozdravljeni!

Zanima me, kako se naj odvadim samozadovoljevanja? Ve kdo? Ima kdo kakšno idejo?
Pa saj me ne skrbi, da preveč samozadovoljujem…namreč samozadovoljujem tak na 2-3 dni 1x…sam zdi se mi…nekako ‘umazano’…brez njega pa tud ne morem…imate kakšno idejo, kako naj ‘vzdržim’ vsaj 1 tedn oz. se odvadim?

HVALA, xperson

začni sex-at pa se ti nebo treba, še boljša zapel se na turjak pa odpri denarnico pa ti ga bo spretno posesala pa nebos mev potrebe drkat =)

lp

Živjo,

xperson začni brati knjige. Če si “tehničen tip”, ti bo sigurno všeč Nikola Tesla ali Edvard Leedskalnin (še mnogo je takšnih). Z masturbacijo (med drugim) izgubljaš (ustvarjalno) energijo.

LP,
12thDNAStrandActive

Zakaj bi se tega sploh poskušal odvadit?!
Če ti je nekaj všeč potem to počni.

To, da je to umazano pa je največja ceparija, kaj sem jih slišal. Preveč poslušaš starejše ali pa hodiš v cerkev (pa sploh ne bi začeli teme, kaj dejajo duhovniki cele dneve, da sproščajo svojo kreativno energijo!). To ni nič umazanega in nič slabega, gre za naravni proces sproščanje spolne enregije in spolnega sla, dokler nimaš spolnih odnosov. In tudi nobene kreativne energije ti ne bo to vzelo, samo spolno!

@12th_DNA: Duhovniki, se mi ne zdijo nič kaj preveč kreativni. Tebi?

Kot je napisal siderman, se bo ta potreba znatno zmanjšala, ko boš začel aktivno seksati. Dejstvo pa je, da to, kaj počneš ti ni pogosto – na 2-3 dni bi celo rekel, da je redko. Fantje stari od 15-19 let se povprečno zadovoljujejo do 7 krat na teden, v odvisnosti od priložnosti tudi večkrat na dan.

še en z opranimi možgani da je masturbacija slaba …


A ne znaš quote funkcije uporabljati ?
Kdo je omenjal duhovnike ? Ali imaš (slabe) izkušnje z njimi 😉 ? Bi si moral kakšno knjigo prebrati.

LP,
12thDNAStrandActive

Bedak, jest sn ga drkal po 10x na dan -Še dans sn živ. Tiča mam pa tazga kot konj…. 25 cm dolgo batino. Živelo drkanje

Zvami vsem mora biti nekaj narobe. Živite v nekakšnem ” podrkanem ” svetu. Pride dan, ko spoznate partnerja in ga dr…. in dr…. ob tem pa pozabljate da ste dedci. Bedno. Res bedno !Zadovolji nas lahko le nežnost in potreba po njej. Vse drugo je booollleeezzennnn. Pa brez dr….. !

kako naj resno jemljemo posameznika ki še besede drkanje ne zmore napisat?

pa btw, besedo dedci jaz ne enačim z nežnostjo in potrebo po njej 😀 zanimive predstave o svetu imaš.

hey!
tut js sm mela sprva take težave. počutla sm se umazano in nism hotla tega več počet, sam kaj k se nism mogla upret.
ko sm brala izjave najstnikou in to oa sm ugogtovila da se tut ostali in to še velik pogostej k js. mene je mal razvedril. ampak nevem js sm mela tut take ‘igrce’:lahko se 1x na tedn drgač me ta tip nebo maru al pa kej tazga.. sam to še takt k sm bla mlajša.. 🙂

Kako se odvaditi samozadovoljevanja ? Hm..ja verjetno tako, da se nehaš samozadovoljevati. roke si zvežeš skupaj, potem pa misliš na kaj lepega. tak je moj način, ki ga vsakemu toplo priporočam, še posebej takim, ki so s samozadovoljevanjem že tako obupani in obsedeni, da to sprašujejo po forumih. Sporoči kako je šlo in če ti je uspelo nehati. Have fun but not too much 🙂

skrbi.me

upam da si bila fino mlada, ker če si gledala na masturbacijo kot na “ljubi me, ne-ljubi me” trganje listov rožicam v svojih najstniških letih…

Stara sem 20 in se samozadovoljujem vsak dan, tudi po 2x na dan.
Imam fanta in ko sva skupaj se en dan prej ne, da imam potem še večjo željo po seksu. 🙂
Je fino, ker me sprosti in ker sem “natrenirana”, da mi tudi med seksom s fantom vedno pride 🙂

anon
– ja to je blo tko k sm bla kke 8 al pa 9 stara. mal po tem k sm začela. hihi. vem da je neuna fora ampak če si tak mali pa kr mal pomaga. 🙂

Priznati moram, da z zadrževanjem od s.z. (in seksanja) ponavadi res v parih dneh pridobiš nekaj več “ustvarjalne” energije ali pa zagnanosti, hkrati pa tudi agresivnosti 🙂, ampak po 1 tednu ne čutiš več razlike. Menim pa, da je zagnanost najvišja tik pred vrhuncem. K temu bi dodal, da če se kdo zaradi ustvarjalnosti občasno izogiba s.z., ni nič narobe, če o tem vseeno razmišlja. To povem zato, ker obstaja nek stereotip, da zaradi razmišljanja o seksu pri moških možgani ne delujejo s polno paro, kar pa ni res! Mislim, da spolno poželenje poveča aktivnost možgan (saj telo ve, da gre za preživetje in nadaljevanje vrste, zato tudi v možgane vloži več energije (in volje)), ki pa šele potem po orgazmu vpade. V redu, eni pravijo, da s.z. poneumlja, ok, kakor si kdo to razlaga, ampak samo razmišljanje o lepih ženskah vas ne bo prikrajšalo za IQ. Možgani si bodo prizadevali iznajti način kako priti do ženske in bodo še kako aktivni!

K napisanemu bi dodal še to, da vedno obstaja tudi problem z zbranostjo, ampak spomnil bi rad, da je pri hrani zelo podobno. Pred jedjo smo bolj zagnani, kot po jedi. Torej zbranost ne enačit z zagnanostjo in tistim, kar je nekdo že pred menoj poimenoval “ustvarjalna energija”.

Pomagajte star sem 14 let in drkan vsaki dan 2krat

Heej, pa vi vedno drkate, dokler vam pride al tak samo malo?

jst tud 🙂)

Jes si ga tokrat zmečem v enmu dnevu da me že tič boli, pa ni nič narobe s tem razen tega, da mam malo manjša jajca

New Report

Close