Najdi forum

Živjo!
Kako naj prebolim bivšega za katerega sem mislila,da je bil pravi zame?Zapustil me je brez konkretne razlage,rekel mi je,da ni to,da me ne bi imel rad,samo različne interese imava.Se vam zdi to zadovoljiv razlog?Narazen sva že tri leta,živi v Zagrebu,tako,da se ne vidiva nič,za otroka sicer redno plačuje ne želi pa naju v svojem življenu.

sem že mislil napissati, preberi si moj prejšnji odgovor, pa sem prebral do konca. ….za otroka sicer redno plačuje…..ja to pa je čisto drugače in zelo žalostno. Jaz bi ga želel videti, pa čeprav bi živel narazen, bi rad bil z njim vsak dan, ampak vsak ima drugačna načela in življenje, no sedaj pa si le preberi moj prejšnji odgovor.

Živeti je potrebno naprej, brez spraševanja za nazaj, kajti to te samo ovira, da bi bila lahko srečna, in to z tem življenjem, ki ga imaš sedaj.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

PRIMOŽ: ni mi všeč, ker si tako črnogled glede tega. V vsakem odgovoru napišeš pusti ga in pojdi po svoje (kjer naprimer ni vse popolno ali pa je bil kdo prevaran, itd.)
Če nekoga ljubiš do všes in še naprej, da bi za nekoga storil vse na svetu, verjemi, ga ne moreš kar iztrgati iz srca in oditi posvoje.
Lepo bi bilo napisati komu, naj ne obupa in se trudi po svojih močeh, da bo nekoč še vse lepo, kajti trud se poplača,ipd.

Res je, trud se izplača, vendar ali to s tem partnerjem? zagotovo nekaj dobimo, ampak enostaransko delovanje je jalovo. velikokrat ponovim, da je svet sestavljen in polarnosti. vedno sta dve plati, drugače ne funkcioniramo. Če ene ni, ali pa stagnira, se druga ne more razvijati.

tudi to vem, kako je nekoga težko iztrgati, ampak vem tudi kako gre naprej. To spoznamo šele čez dolgo časa.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Draga moja
tudi jaz imam rada sosede, prijatelje…..ampak to ni to. On te ima pač rad, kaj pa ljubezen? Nekoč se je zaljubu, spočel otroka in odljubu, samo še rad te ima. Ti pa si si v teh treh letih podzavestno ustvarjala vedno lepšo podobo o njemu (ni ga bilo zraven da bi lahko primerjala), si ga predstavljala v najlepši luči ( kaj bi mu ti rekla in kako bi on odgovoru) in ga kovala vedno više v zvezde……….In drugi so hodili mimo tebe, pa jih nisi niti opazila:) Ni tak, kot misliš, ker če bi bil kaj vreden, bi prišel NAJMANJ 1X na mesec k sinu! Je že res, da lahko ljubimo in sovražimo brez razloga, vseeno pa se usedi, razmisli in si priznaj VSE njegove napake.
Vstani, poberi se gor, zajemi sapo in pojdi ven. Pa še tvoj sinek ima rad veselo mamico, verjemi.

LP

Veš,”skitnica”, postavila si me na realna tla,pa nisem prepričana,če sem to hotela,nisem sigurna,če nisem hotela še naprej sanjariti o njem,pa čeprav vem ,da si ne zasluži niti trenutka mojih misli.Rada pa bi ti še povedala v kateri smeri tečejo moja sanjarjenja.Sanjarim o tem,da bi nekoč uspela uresničiti vse moje cilje,da bi postala takšna kot si želim biti in se mu postaviti pred oči kot uspešna ženska ,ki je zadostna sama sebi in takrat vem,da bi mu bilo žal ali pa bi me vsaj z odprtimi usti pogledal,takrat bi imela rada ob sebi tudi kakšnega zelo dobrega prijatelja,ni nujno,da bi bil moj partner,samo prijatelj.To sem želela tudi od njega,saj se je na podlagi tega tudi začela najina veza in šele potem je z moje strani prišla zaljubljenost,zaljubila sem se pa v njegov karakter,mislim v tistega na začetku ne v takega kot se je izkazalo,da je.Ampak veš kaj,tudi tega ni vreden,prav imaš……Sem se pa razpisala,kaj.No,lep pozdrav!

Začuti sebe!

Ja,saj vem ampak tako pogrešam moškega prijatelja,mislim saj imam kolege ampak rabim pravega prijatelja,ki bi me sprejel tako kot sem.Imam dve res dobri prijateljici ampak vseeno pogrešam kvalitetno moško družbo.Ta moj bivši je bil eden redkih moških,ki sem se z njim lahko pogovarjala res o vsem.Drugače pa hvala za odg. tebi “abisal” in vsem drugim.LP

živi naprej, pojdi v novo vezo in ne oziraj se več, tega vsekakor ni vreden, ko boš z nekom v zvezi, ne boš več mislila na njega, vendar se ne zaljubi preveč, samo všeč naj ti bo kot človek in uživaj z njim kamor greš, samo ne zaljubi se preveč, pa bo glih prov

New Report

Close