ker nevem kajnaj, sem se obrnila na ‘javnost’. in sicer stvar je taka
s fantom sva bila skupaj 5,5let skupaj, pri njemu sem skoraj da zivela, in sva sla narazen. glede razloga mi je sicer lagal-mi je rekel da zarad tega ker bi on rad se zmerm zural, okrog je govoril da zarad ljubosumja, sama sem pa odkrila da je zaljubljen. stvar je pa taka-odkar sva bila skupaj, je bil 3 leta od tega brezposelen, jst sm mu kupovala dolocene stvari ter placevala nekatere racune, ker sem pa imela se sve stroske, mi je bol malo denarja ostalo in zarad tega nisva hodila ven. prvic sva sla narazen ko sva bila skupaj 1 leto, nato je dobil siht in mene pustil-razlog je bil isti kot sedaj, vendar me je po 1 tednu poklical… potem je siht zgubil in je bil doma… vse je bilo lepo in prav, jst in moji smo mu stali ob strani, kolegov ni blo nikjer. no par mesecev nazaj mu je moja mami najdla siht v svoji firmi, ko je prisel spet do denarja-mi je naprej metal zakaj nisva hodila nc vn itd..-pozablja da ni delal, no potem je zacel s kolegi ven hodit (po kavicah itd…) mene pa nkamor pelat, kar sem mu tud 1000x rekla pa nc ni zalegl. izgovor je bil da sva itak 24/7 skupaj. no potem si je spet omislil ‘zakaj on nemore s kolegicam na kavice’, men pa to seveda ni blo prav-1. jih ne poznam, 2. mene ne peles nkamor a kolegice bi pa pelal???? no pa me je pustu z razlogm da bi se zural, govori pa da zarad ljubosumja (me sploh ne poslusa kaj je bistvo tega ‘ljubosumja’), ker pa ni spremenil gesla na fbju sem pa marsikj odkrila-kot to da je zaljubljen. ko sem mu kaj pisala je bil pa uzaljen pa da to ni res itd itd-zarad cesa me je seveda tudi blokiral na fbju… in me je odvrgu kot eno ponoseno nogavico, ceprov sva bila toliko casa skupaj, ceprov sem ogromno naredila za njega, ceprov je marsikj dosegel odkar je bil z mano. sem ga zasovrazla po vsem kar sm prebrala, ampak se zmer me ta izdaja boli in nevem kako naprej….
pomoc? 🙂

Ja, odvrgel te je, ti pa še vedno ne veš kaj bi. Vstani in še ti odvrzi njega. To je edino prava pot po tem, kar si napisala.Čisto enostavno!

Hvala bogu, da je šel. Prevarano dekle, ti pa pamet v roke in se malo skuliraj. Si imela srečo, da si se hitro in enostavno znebila tega parazita, ki te je samo izkoriščal in ti očital.

Zdaj, ko boš sama, imaš čas za delo na sebi. Zakaj se pustiš izkoriščati drugim ljudem, razišči to in se nauči živeti drugače, po načelu daj-dam ali kot pravi slovenski pregovor, kakor ti meni, tako jaz tebi.
Da ne boš ponovila take napake pri naslednjem fantu, bodi vedno pozorna, kako se vede do tebe.

lp

Veš vsaka replika oz.kaj ti bodo govorili je brez veze.Zakaj? Zato ,ker če si resnično zaljubljen in na koncu ostaneš sam da takšna ljubezen boli.Na svet bodi bolša od njega in nikoli ne meči kaj si mu dala, veš kako se reče v slo JBG.UŽIVAJ ŽIVLENJE!

Z dvignjeno glavo naprej pokazi da gre zivljenje naprej tudi brez njega , nestoj mu dajat novice sans ker pomojem jih je ze dovolj porous 😉

New Report

Close