kako pomagati
nisem več najstnica, imam že svojo družino, pa me je vseeno prizadelo, ko je mojo najboljšo prijateljico zapustil fant (po dolgih letih).
zanimajo me vaše izkušnje, kaj je vam nabolj pomagalo pri premagovanju ljubezenskih težav. radai bi ji namreč pomagala premagati žalost in krizo, ki je nastala.
hvala in lepo pozdravljeni. m
Predvsem naj ima občutek, da ni sama. In da nekdo ki jo je vreden, še nekje čaka na njo, samo oči mora odpreti.
primož
Oj!
V najtezjih trenutkih ji stojte ob strani in jo spodbujajte,vendar ji morate kljub temu dajati dovolj svobode.
Sama sem bila v podobni situaciji ( Zapustil me je fant po 5 letih ) in kljub temu,da so bili ob meni stevilni prijatelji je nekaj manjkalo.Tega obcutka ji ne boste mogli spremeniti,ampak je vcasih dovolj,da enostavno ves,da je nekdo na kogar se lahko naslonis.
Lahko se se tako truditi in vedela bo,da ji hocete le dobro,vendar..saj veste – Čas celi rane!
kar zdaj najbolj potrebuje je topla beseda,obcutek,da je vsaj nekomu se pomembna in cas!
Dosti pravzaprav ne morete narediti,povabite jo na pijaco,v kino..ampak ne pretiravajte.Zdaj je rada tudi sama s svojimi mislimi!
LP in upam,da sem vsaj malo pomagala.