Kako pacient občuti elektromagnetno sevanje?
Pozdravljeni!
Ali lahko prosim pojasnite, kako na pacienta vpliva elektromagnetno sevanje bioresonančne naprave? Kakšno so po vaših izkušnjah lahko stranski učinki, pri čemer ne mislim na stranske učinke zaradi zdravljena (vem, da se nekateri simptomi začasno okrepijo zaradi množičnega izločanja strupov, torej zaradi samega zdravljenja).
Brala sem mnenje strokovnjaka, ki ni naklonjen zdravljenju telesa s temi napravami. Meni, da naelektrijo telo. Sam se je zdravil na ta način in pravi, da je imel hude stranske učinke, prehitro je izločal epoksi-smole, ki jih je sicer želel izločiti, vendar ne tako naglo in z opečeno kožo (telo mu ni izdelovalo zaščitnih izločkov iz sluznice kot prej, ko je razstrupljal počasi na druge načine).
Nato je moral več tednov večkrat na dan ležati na zemlji oz. na travi, da se je razelektril. Pravi, da je postal hiperaktiven in je imel težave s spanjem. Pravi tudi, da prej ni imel nekaterih alergij oz. vsaj niso bile izražene, nato pa so se mu pojavile kot problem; pridobil je občutljivost na sonce, ki je prej nikoli ni imel. Naprava je določila, da to občutljivost ima, potem pa jo je res imel.
Nasprotujoče mnenje tudi navaja pomisleke o uporabi fekvenc, ki naj bi jih seval zdrav človek: ker je vsak človek drugačen, idealne frekvence naj ne bi bilo. Idealizirana programirana frekvenca bi torej lahko tudi podrla ravnovesje v telesu zdravega posameznika, pri katerem je idealna lastna frekvenca drugačna od te frekvence iz naprave?
Je možno, da gre pri takem zdravljenju za elektromagnetno “pranje možganov” v smeri pravilnih frekvenc in telesnih funkcij, ki pa pri vsakem človeku niso nujno ta prave?
Govoril je o EDD oz. EDSD napravah (electro dermal screening devices), sem domnevala, da misli na bioresonančne naprave.
Pomislila sem prvič na to, ko ste pisali o naelektrenosti vode pri uporabi ionizatorjev. Ali bi na podoben način BIOCOM naprava lahko vplivala na telo?
Želim si, da ne in da gre tu za kake druge naprave in da boste natančneje pojasnili, ker menim, da bi mi taka terapija lahko koristila bolj kot kaj drugega.
Hvala!
Pri bioresonanci ne uporabljamo električnega toka, zato tudi pacient ne dobi elektromagnetnih valovanj. To uporabljajo druge metode, ne pa biresonanca.
LP