Najdi forum

Kako ohranjati iskrico

Pozdravljeni! Vem da so ženski orgazmi kompleksni in da je pomanjkanje teh lahko odvisno od mnogo različnih faktorjev. Stara sem 25let v zdravi dolgoletni zvezi s čustveno dostopnim partnerjem, brez nekih preteklih travm. Zveza drugače super funkcionira, zame se trudi, živiva skupaj brez otrok. Vendar meni z njim še ni prišlo v vseh teh letih. Star je 26 in ima zadnja leta zelo nizek libido. Želim si globjo itimnost, da vidim da hrepeni po meni in si me želi. Ni strasti, ni poželenja. Po večini so bolj “quckiji”. Zato sem se tudi jaz nekoliko ohladila in nisem vzburjena tudi če v trenutku naredi vse tako kot mu povem. Želela bi da me čez dan kdaj strastno poljubi in reče da sem sexsi, vendar tega pri nama ni. Velikokrat se pogovarjava in se stvari izboljšajo za kakšen mesec, potem pa sva nazaj na stari poti. Morda pa ni tak karakter in ga prosim preveč? Nekako sem se že sprijaznila da tega v živlnenju ne bom doživela. Kako to rešiti, ne razumem zakaj nama ne uspe ohranjati strasti 🙁 ?

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Pozdravljena.

Vaša zahteva ni preveč temveč je popolnoma na mestu. Sreča in veselje so za posameznike zelo različni, vendar je za vas to kar opisujete. Ne smete se zadovoljiti z nižjimi standardi kot ste si jih že davno postavila.

Navajate težave z orgazmom. Na mestu je vprašanje ali ste z drugimi partnerji doživela orgazem? Pogrešam tudi informacijo ali sedanji partner ima morda težave z zadrževanjem ejakulacije?

Težavo z nedoživljanjem orgazma je potrebno strokovno analizirat.

lp

izr. prof. dr. Andrej Starc, izredni profesor javnega zdravstva seksolog, terapevt medicinske hipnoze Ambulanta za integrativno medicino Dr. Starc www.dr-starc.com
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close