Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kako odstraniti Edigs s tekstila

kako odstraniti Edigs s tekstila

Moja punčka si je na popolnoma novo oblekico napacala Edigs. Zanima me ali ima katera kakšen dober “recept” ali bo ta oblekica res dobra le še za doma? POmagajte prosim

Jaz sem si z Edigsom popackala hlače – nimam recepta za odstranitev, ker sem poskušala vse; alkohol, aceton, razna pranja, Edigsov odstranjevalec nalepk …

Če bo katera vedela način, kako bi se Edigs odstranil iz tekstila, ga bom tudi jaz vesela.

natasha

Jaz sem se polila z njim po hlačah in bluzi in nisem z ničemer poskušala, ampak samo odnesla v čistilnico, kjer so mi vse odstanili, pa je bila bluza kar iz “občutljivega blaga”. Tako da nič ne poskušaj sama, ampak odnesi v čistilnico.

ena mi je pripovedovala, da to odstraniš tako, da daš na popackan del obleke z edigsom časopisni papir, nato pa prelikaš z vročim likalnikom…baje gre dol. Sama nisem uspela probat, ker še nisem mela tega “problema”, tista pa se je žal odselila neznanokam tako da ne vem rezultata.
Lahko probaš in mi poveš če deluje!
Ti bom zelo hvaležna !

na način, kot ga je opisala Kaja, se mi znebimo belega tekočega lepila, ki ga radi uporabljajo v vrtcu za lepljenje papirja, listov in ostalih stvari, mi doma pa pri izdelovanju novoletnih voščilnic…. neverjetno lahko gre stran 🙂

z Edigsom še nismo bili popackani, lahko pa pogledaš v trgovini na tiste male nežno zelene plastenkice (cel kup jih je.. za odstranjevanje čokolade, krvi, plesni,… in mislim, da tudi edigsa). Vem, da jih imajo v LeClercu in včeraj sem v Mercatorjevem letaku videla, da jih imajo tudi tam…
še vedno pa bo verjetno najenostavneje, da odneseš oblekico v čistilnico.. sploh, če punce pravijo, da ga tam odstranijo brez problemov! saj konec koncev čistilnice niso več tako hudo drage, pa še živce boš ohranila 😉

držim pesti,
Anaya

Iz prve roke ti povem, da ga v čistilnici odstranimo brez problema, vendar le v tem primeru, da stranka sama nil ne prcka in ga takoj prinese v čistilnico. Le tako ga lahko očistimo brez problema. Garantirano. Sedaj, ko si sama gor dala že cel laboratorij, pa ga verjetno odstrnijo samo še ostre škarje.

Res da je že dolgo od tega pogovora, pa ne vseeno zanima katera čistilnica to očisti ker so mi do sedaj še vse odgovorile da se ne da očistiti ediks

New Report

Close