kako naj ulovim

Torej…pod blokim je 10 mack za sterilizirat. 5 smo jih vceraj ujeli in odpeljati,danes je vse uredu z njimi in sem prav vesela!!!!! Ampak problem pa je da bi jih morali peljati se 5 ampak jih nikakor ne moremo ujeti. Dve med njimi sta breji in bi bilo fino,da bi najprej njiju ujeli. Sploh ne pridejo zraven in tudi hrana v zivolovki ni dovolj.
Ima kdo kaksno idejo se….naj povem se da takoj ko se jim malo priblizas ze zbezijo.. 🙁(

vprašajček, kaj pa če dajete čimmanj hrane, da bodo lačne – ne bi šle v živolovko?

Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Jaz mislim da ne,ker teh 5 je bolj zase,tistih 5 pa je bolj prijaznih in zaupljivih 🙁

Tudi blizu ne grejo in jih prav nic ne zanima,kaj je v zivolovki. Preden smo hoteli loviti,itak nismo hranili,razen med lovljenjem.

Če rabis kakšno pomoc me poklici.

Marmi,hvala,ampak nas je kar dovolj,drugace pa res hvala 🙂)

vprašajček, čestitam na ulovu! Vsaj ena lepa novica. Malo stran se netki veseli, da je njena Miša postala mamica, jaz se pa lahko veselim za tvojih pet ulovljenih Miš, da ne bodo nikoli mamice. Kako naj še preostale uloviš? Težko! Nekatere nikakor ne moreš. Jaz lovim eno tako, ki je sicer lačna in kljub hrani noče in noče v kletko.

Lepo te pozdravljam in držim pesti, da bi ti uspelo!

A lahko poveste, kako izgleda ŽIVOLOVKA?

Živolovka je nizka dolga kletka. Na eni strani je loputa čez katero daš hrano, na drugi pa loputa, katero drži odprto poseben sistem, povezan z neke vrste kovinsko deščico, ki je malo dvignjena (pred hrano). Ko mačka vstopi v kletko in želi priti do hrane, pohodi deščico, ta sproži mehanizem in loputa na vhodu se spusti – zapre.
Upam, da je dovolj razumljivo napisano?

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Mene pa malo moti tisto glede petard..Kaj ste ukrenili glede tega, če ste vedeli da se jih pes boji in da jih mečejo pred pesjak?

Vem, da sem niste prišli po očitke in obtožbe, vem tudi da vas je prizadelo, kar se je zgodilo vašemu psu (oz. kaj so mu naredili!), ampak krivi ste izključno sami.

Lepo je slišat, da bo pes ponoči v hiši, upam pa da ne bo imel kakih psihičnih posledic zaradi napada..Pa pazite, ko ga spuščate na vrt-da ne bo kje kaj nastavljeno. Če mu bo prišla na vrata policija sta dve varianti-ali se bo usral-ali pa bo še bolj “jezen”.
Drugače pa, če bi mi kdorkoli pretepel psa nebi bil s tistimi rokami sposoben narediti ničesar več.

???

Maja-Desobediencia, tvoj post verjetno spada sem?

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Hm, ja, kako se je znajdel tukaj mi pa ni jasno..

Danes nam je uspelo ujeti še dve in sta že na sterilizaciji.

Je pa še ena sivo tigrasta, visoko breja, ki pa je nikakor ne moremo ujeti. Pa še ena tigrasta, stara približno pol leta, ki je tudi zvita k presta. Ne gre z živolovko, ne z boksom, ne s piščančjo salamo, ne z mesom, ne z briketi, nikakor.

Super za te ulovljene muce. 🙂 Kaj pa, če bi probala še z meto. Ne vem mogoče pa bi to pomagal.

Marmi,kje pa se dobi to meto?

V trgovinah z živalmi. Jaz jo imam doma in če jo rabiš jo bom jutri prinesla v službo.

To z meto je zanimivo. Mogoče pa rata. Jaz sem že vse probala od vroče ocvrtega piščanca, ki je dišal, da so se mi kar sline cedile, do ocvrtih rib in tistih smrdljivih ribjih konzerv. Pa ni in ni šlo. Se mi zdi, da ko so breje so še bolj previdne.
vprašajček čestitke za te dve in veliko uspeha še naprej!

Marmi hvala…jutri zaenkrat se ne bomo lovili, meto bom pa jaz sla kar kupit,se za fantovega mucka,tako da ti ni treba nosit,pa res vseeno hvala.

New Report

Close