Kako naj ukrepam – kokain?

Pozdravljeni, pred kratkim sem izvedela, da je moja sestra (25) na neki zabavi probala snifat kokain. Prijateljici, ki jo je dobesedno pobrala s tal je rekla, da ji ni bilo kul in da ne bo vec probala. Sedaj pa izvem, da je spet na zabavi (dva meseca po prvem snifanju) spet izgledala kot “bi bila na drogi”. Sestra se v druzbi rada ponasa s tem,kako je mocna in ji nihce ne more soliti pameti, vendar vem, da je ona v bistvu zelo nesamozavestna in “svoh” po karakterju. Drogo ji je prvic ponudil fant, kateri ji je fizicno zelo vsec. Bojim se, da jo ta isti fant sili v to pocetje in ker vem, kaksen je, se bojim, da bi ji se kaj hujsega naredil. Poskusala sem izvleci nekaj iz nje, ampak ni slo. Zelo je vzkipljiva, ko ji reces karkoli proti njenih dejanjem ali misljenju. Ve pa, da je to pocetje nevarno in ni pravlno. Vedno je kritizirala drogerase. Kako naj izvem ali se res drogira ali kako naj ji pomagam v tem primeru?
Hvala za vse resne odgovore!

Najbrz bi ti veliko bolje odreagirala ce bi vedela da tvoja sestra na zabavah pije alkohol. Ljubi clovek misim res. Sestra je stara 24, pa kaj ce na kaksni zabavi potegne par lajn, od tega najbrz ne bo zasvojena, saj tudi najbrs ni bogata, da bisi to sploh lahko privoscila. Mislim, da je njen fant zagotovo ne sili v snifanje(kaj bi sploh imel od tega???). Zgleda da si polna predsodkov o “skodljivih” ilegalnih drogah, zato pa ti tudi nic ne bo povedala.
Brez zamere pa lp

naj mi nekdo pove, kako naj se zblizam s fantom, ki mi je zelooo vsec ampak se ne pogovarjava pa bi rada, da se vsaj spoprijateljim z njim… seveda mi je to tezko ker sem fulll sramezljiva, tako da.. kaksen predlog?

New Report

Close