Najdi forum

S fantom sva skupaj 5 let in do zdaj je bilo vedno vse o.k., dokler jaz pred casom nisem spoznala nekoga, ki mi je povsem zmesal glavo. Fanta sem prevarala. Zdaj sem povsem razdvojena. Ne vem kako naj se odlocim. Naj pustim vse kar sva gradila v teh petih letih za sabo in naj zacnem na novo?
Mislite, da je to samo kriza v dolgotrajni zvezi? Fanta imam namrec se vedno rada in ne predstavljam si kako bi lahko zivela brez njega. Zal mi je, da ga varam, ampak nekaj v meni je mocnejse od mene same in od razuma.V tega drugega pa sem se zaljubila. Veckrat sem ze hotela prekiniti, pa mi se vedno ni uspelo. Na zacetku je zmeraj vse popolno in verjetno bi bilo po petih letih tudi z “novim” podobno. Se se komu to dogaja? Prosim svetujte!

Mojca,

škodo si že naredila in velikokrat napišem, da je tisto drugo vedno tako lepo, ker ne vidimo celote. In kot si ti napisala, j z njim bi bilo isto, bistvo graditve razmerja je tako kot gradnja hiše.

Če boš vedno samo pri temeljih, boš zgradila ogromno temeljev, ampak nikoli prve plate, kaj šele drugega nadstropja in vsak del te hiše, zahteva drugačno znanje in tehnologijo, kar pomeni, da se z leti razvijamo v odličnega gradbenika, drugače pa lahko ostanemo samo mešalci malte. In to vse življenje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož to si pa fuuuul lepo napisal. In še kako drži.

po mojem mnenju se v zvezo ki je intaktna, ne da smo funkcionira ne more vmesat nihce 3-ji. Midva sva skupaj 3leta in pol in je se vedno al pa se lepse kot na zacetku. Pridejo krize, to ze in prav je tako, saj v tistih trenutkih spoznas kje dejansko si.

Jaz bi odsla, ne ni vztrajala. Sama si teg ne bi odpustila. Pravzaprav bi odsla preden bi prislo tako dalec. Bi rekla, da se nista porocena, da se ni otrok… torej si odgovorna le sebi. Res zelis vztrajati?

Smem nekaj vprasati, koliko dolgo si s tem drugim? Ne zameri toda , ce to dolgo traja vsaj nekaj mesecev je moje mnenje, da si malce pestris vse skupaj. Ker ce bi imela tega drugega rada, takrat ne razmisljas in bi poskusila z njim tvojega fanta pa verjetno pustila. Torej koliko imas pa rada tudi svojega fanta, je vprasanje. Kajti nismo narejeni , da bi varali. Vsaj , ce nekoga ljubis in ga imas rad.

Ne zameri ampak marsikaj se naucimo iz zivljenja. Sedis na dveh stolih.

Moram priznati, da se strinjam z Joni. Odloci se za enega. Premisli.

lp Tina

New Report

Close