Kako naj dobim nazaj
Živjo, stara sem 19 let, in za sabo imam dve leti resne zveze s fantom katerega resnično ljubim in s katerim si resnično predstavljam imeti prihodnjost.
Fant mi je dal konec, zaradi problemov in dejal je:
vzroki
premalo si me klicala na domač telefon, in premalo si k meni domov prišla
pa dovolj imam dve lti resne zveze
Rekel oz. napisal mi je da me še ljubi!
Nevem vse bi dala na svetu, da bi lahko popravla vse skupaj in ga dobila nazaj. Kajti čas ki sva si ga delila je biu čudovit.
a mi lahko predlagate kaj naj storim
Lanci,
samo na kratko,
to ze ni prihodnost, ce ti da adijo in to zaradi tega, ker si ga premalo klicala in hodila k njemu domov.
če je to ljubezen, potem ti naj jaz povem, da rabiš kaj veliko boljšega. In še je čas , da spoznaš, kaj je prava ljubezen. Ko nikoli ne pokličeš in veš kako te ima rad.
primož
Lanči,
popolnoma se strinjam s Primožem! Tvoj fant pa je dal zelo slabe razloge za konec zveze. To ni niti malo odrasla poteza. Midva se tudi ne slišiva in sms-ava vsako uro, ker je totalno bedno- če se imava rada, se imava, sms-i in klici niso neka potrditev!
Sicer pa, si še mlada, ne uničuj si življenja zaradi takih stvari. Živi življenje vsak trenutek!
LP-Nadine
Ojla!
Si v letih, ko dekleta spoznavate moške, iščete njihove pozitivne lastnosti in si počasi oblikujete mnenje, kakšnega moškega si želite za dolgotrajnejšo zvezo. Pravico in dolžnost imate, da ste pri tem zelo zelo izbirčne, saj naj bi resen odnos trajal kar nekaj časa. Tako moraš vzeti tudi to svojo dosedanjo zvezo, kot del iskanja. Zdaj bolje veš, kakšnega moškega si želiš – tako neresnega in otročjega zanesljivo ne, ki misli, da je klicanje po telefonu ključni problem neke zveze.
Želim ti, da pozabiš na sedanjo zvezo, greš pogumno naprej, če boš vztrajna, boš našla boljšega! Pridruži se prijateljicam, privošči si kaj lepega, uživaj v samskem stanu!
Lep pozdrav!
Mogoce se ti slisi nemogoce, a cez nekaj casa si ga ne bos zelela nazaj. Zelela si bos nekoga drugega. Nekoga ki bo bolj ljubec in bolj razumljiv.
Tudi midva z mojim se ne slisiva prav pogosto po telefonu in najveckrat sva pri meni in ne pri njem, pa ga to nikakor ne moti. On je vesel takrat ko se vidiva ne glede na to kje sva in kolikokrat sem ga vmes poklicala.
Ljubezen je odpuscanje in ce ti je zameril to kar si napisala, potem to ni bila ljubezen