Kako moški vidite ženske

Pozdravljeni
Sem stara 30 let. Partner je starejši 8 let.V zvezi vstrajam že 13 let. Med tem časom sta se nama pridružila sin in hči. Poročena nisva. Težava je v temu, da moj partner trpi za depresijo, ki si jo ne želi priznati. Vzroke išče vedno v hrbtenici. Namreč ko sem bila noseča prvič, je zaradi bolečin v križu po nekaj mesecih pristal ja operaciji. Po osmih letih se vse se vedno vrti okoli njegovega zdravja. Da ne govorim, da pa sem sama vmes dala čez kar nekaj operacij. Ampak vedno je on tisti, bil je “ubogi”. Rafal je zelo nehigienski. Tudi registreran je na foruma za iskanje zvez. Na fbju dodaja samo srcu lepe punce za prijatelja.da ne govorim o tem, da sem ga že velikokrat ujela na lazi in da enostavno nimam več energije za pregovarjanja. Dovolj imam tega. Sedaj je že skoraj eno leto ponovno na bolniški.en mesec dela potem spet tri ne….. Jaz verjamem, da ga boli,ampak mene tudi. Sama pa se pretegam za voljo otrok. Veliki ljudi mi pravi naj ga zapustimo. Ampak ni tako lahko. Skupaj sva ustvarila dom in družino. Tudi zaradi vsega tega je moje zdravje kar pošteno načeto. Poleg debelosti sem ostala brez zob, oboje pa je posledica hormonskih sprememb zaradi endometrioze in stresa. Vmes sem tudi jaz zbolela za depresijo ampak sem si priznala in delam na tem. Seveda je sedaj že veliko bolje. A se bojim, da se bo moja zgodba ponovila, saj me v to vleče partner. K staršem se ne želim vrniti. Želim biti samostojna z otroci. Imeti tisti občutek svobode odločanja brez kakršnih koli komentarjev. Rabim pogum ki ga ne spravim iz sebe. Zakaj? Ker si želim najti nekoga, ki me bo cenil, imel res rad ne glede na moj videz. Sama sem mnenja, da ne izgleda napačno, le kg in zobje so težava. In kaj naj? Če pomislim, da me potem nihče ne bo maral?????? Potihem globoko v srcu si priznavam, da sem zadevo zaje……. do konca. Vedno bolj me vleče ven iz te zveze. Vedno bolj si želim, točno dotični osebe, za katero vem da bi me imela rada ampak, ne moti samo to da je vedno brez službe kar pa je danes nujno. Sama delam polovični delovni čas, ne po svoji volji. Delam v taki službi, da se to spreminja. Iz polnega na polovični čas…….. ali obratno. Ampak je služba za redni delovni čas, zato vztrajam. Kaj pravite vi moški? Alu mislite, da lahko najdem boljše in lepše življenje? Ali pa samo sanjam? Prosim bodite direktni in iskreni.

Zmedena20

Nisem moški in nimam “super” življenja, ampak zelo trdno verjamem, da največja nesreča in osamljenost v življenju ni takrat, ko si sam, ampak takrat ko si v slabi “družbi” (npr. Slaba zveza, slabi prijatelji, neljubeča družina).
V vsakem primeru pa ti želim veliko sreče pri odločitvi in nasploh. Lp

Zmedena20

Nisem moški in nimam “super” življenja, ampak zelo trdno verjamem, da največja nesreča in osamljenost v življenju ni takrat, ko si sam, ampak takrat ko si v slabi “družbi” (npr. Slaba zveza, slabi prijatelji, neljubeča družina).
V vsakem primeru pa ti želim veliko sreče pri odločitvi in nasploh. Lp
[/quote]

Opomba – otroci, hišni ljubljenčki in služba niso všteti. Službe so vir dohodka in je kompromis, otroci in hišni ljubljenčki so odgovornost, ki si jo sam izbereš ter si dolžen zanj skrbeti. Pač pes, ki ti zgrize čevlje ali jokajoč dojenček ni “slabše kot brez”.

Ne, princ na belem konju te ne bo rešil, se boš morala kar sama. Ti si še v zvezi, pa že sanjariš o novem partnerju, ki te bo imel rad takšno, kot si: depresivno, neodločeno, bolno, debelo in brez zob. Ne bi ti raje najprej dala sebe v red tako psihično kot fizično? Kako pa nameravaš v takem stanju biti primerna partnerka princu na belem konju?
Predvsem pa najprej razčisti, kaj bi sploh rada. Šla proč ali skušala rešiti vse to, kar sta zgradila skupaj? Je tvoj partner res edini vir tvojih problemov, kot se da razbrati med vrsticami?

Sodobni beli princi imajo konja zgolj na emblemu havbe avtomobila.. Zato v Ferrariju, ko hitijo skozi življenje, ne morejo vseh teh “pomanjkljivosti” opaziti.. in se bodo magično pač ustavili pred njo in jo povabili v pravljično življenje prihodnosti.. saj je dobro znano, da edina prava in kvalitetna depresija je v vili z bazenom.. in dostopom do morja.
Brezzobi blowjob je pa že itak sen vseh bogatašev (in novih beograđaninov iz 90ih).

De omnibus disputandum..

Pozdravljena,
Odgovarjam kot moški…
Torej, kot prvo ti predlagam, da se usedeš sama s seboj dol in da se res odločiš kaj hočeš zase v življenju.
Mogoče bi se še zadnjič poizkusila resno z njim pogovoriti in če se bo pogovor končal tako kot se je vedno do sedaj, potem boš morala sprejeti neko odločitev. Ker pač praviš, da tako naprej ne gre več. Ti to najbolj veš.
Težko je nekomu polagati besede v usta in mu govoriti kaj naj naredi.
Situacijo boš morala reševati postopoma, korak za korakom-sploh če bosta šla narazen. Vedi, da bo to potegnilo za sabo ogromno stvari, negativnih stvari, navsezadnje sta si ustvarila dom.
Kot prvo-stanovanjski problem, kot drugo finančno boš kot mati samohranilka imela manj, predvidevam, da od partnerja ne leti ravno denar, če je toliko na bolniški, itd.
Da se vrnem k temi, ki te najbolj zanima? Ali si kot 30-letnica z dvema otrokoma zanimiva? Si, ker si še mlada.
Otroka? Znata biti “ovira”, ali pa tudi ne, ljudje smo si različni.
Bojiš se, da te ne bi nihče maral… S tvojega besedila vidim, da te že tvoj partner ne mara, če že zdaj gleda za drugimi po socialnih omrežjih.
V glavnem, uredi si zobe, ker kot 30 letnica brez zob res ne boš privlačna, navsezadnje jih tudi rabiš, mar ne?
S kilažo se tudi da marsikaj naresti samo ogromno volje boš rabila.
Kjer je volja je tudi pot.
Upam, da sem ti vsaj na kakšno vprašanje odgovoril tebi v prid.

Pozdravljena,prvo kar moraš storiti je iti k zobozdravniku. Tudi sama sem imela dokaj zanič sprednje zobe in sem bila zato nesamozavestna,tudi za iskanje službe,češ kje pa naj delam brez zob. Pozanimaj se pri zobozdravniku kaj lahko stori,meni je naredil veliko zalivk in to zastonj,počutim se veliko bolje.

Korak dva naj ti bo,ko si popraviš vsaj sprednje zobe iskanje druge službe. Z otroci ne boš preživela dobro,če delaš skrajšani delovni čas in se nočeš vrniti k staršem. Rabiš za najemnino.

Če te kg motijo kar očitno te,je razvidno iz napisanega nekje,da nimaš zob in par kg preveč. Med tem,ko ti popravljajo zobe,to ne bo v enem dnevu in medtem ,ko iščeš službo,hujšaj. Prenehaj piti gazirane pijače in sladke sokove,namesto ocvrtega ali pečenega mesa si skuhaj kakšen kos mesa v juhi. Ni mus,da maš strogo dieto.

Skratka zobe si pa le popravi čimprej,ker saj veš,ženska brez zob,ne izgleda ravno lepo pa še prekleto težko mora biti jesti .

Ne razmišljaj o tem kdo te bo potem hotel,če sedaj v razmerju nisi srečna je boljše,da si sama. Sčasoma se pa bo našel moški,ki bo odgovarjal tebi in ti njemu. V 3/4 primerih je tako. Le strah nas je,da bi ostali sami ,zato se zadržujemo v nesrečnih razmerjih.

No in,ko boš imela službo za dovolj ur na mesec ,da sama preživiš z otrokom ,takrat boš samostojna. 🙂

Najdi moč prvo v sebi in bodi srečna v sebi! Drugi ti ne morejo, dati sreče in zadovoljstva to moraš sam v sebi najti…. Šele takrat si pripravljen na novo vezo ko si zadovoljen sam sabo! In ko se najdeta 2, ki sta zadovoljna sama seboj šele takrat je to to…. Dokler je na 1 strani nezadovoljstvo se v odnosu išče krivca seveda ne iščejo v sebi kaj je narobe ampak zato, krivijo druge….

Draga, saj te tudi ta moski s katerim si, ne mara, ce se tako obnasa do tebe.
Nehaj se slepiti in pojdi stran, zivljenje je samo eno, nekoc ti bo zal zapravljenih let.

Najprej naredi da bos sebi vsec…kot pises si brez zob in nekaj kg prevec ze za tvoje stališče…
Protetiko ti naredijo tudi pri zobozdravniku v ZD in ti ni treba placati za vecino
Malo glej kaj kuhaš predvsem manj cvretja …in oz sluzbe pojdi laksno postsjo prej iz avtobusa in pesaci to postajo…5 minut in vsak delavnik…ze v enem mesecu se ti bo poznalo…
S tem napredkom bos zadovoljna sama in tudi sebe bos bolj cenila…ce se s tvojim ne bosta poglihala…te bo morda cenil nekdo drug. Najprej pa zacni delati ma sebi…zobe, kile s tem bo rasla samopodoba, zmanjsala se bo depresija…in se bo zacelo vrteti v boljso smer. Začni ze danes …poglej kdaj dela tvoj zobozdravnik in se jutri naroči pa eno podtajo prej iz busa…srecno

Kot prvo nisi za dol past, kot si se opisala. Pa mislim da ni to niti poanta. Če misliš, da si tak fajn da te bo imel nekdo rad takšno kot si bi ti predlagal najdi si slepo osebo… vendar te bo tudi ta spregledal, ker če ni nekaj notri tega tudi ni zunaj. Npr. A. Kobilica ima lepotico Majo… marsikdo bi rekel pa saj ne vidi njene lepote, kje je point!? … iz osebnih izkušenj lepoto se čuti al pa žensko lepoto vidiš, ko vgasneš luč, v temi,… point je energija, ki jo človek sveti…. tako da ti predlagam, da začneš delati na sebi od znotraj in od zunaj… dela imaš dosti. Tisti model, ki naj bi te imel rad takšno kot si je tvoja iluzija. Za začetek, če se hočeš v življenju kam premaknit se sama sprejmi kot si.

Ali kaj delate na odnosih, komunikaciji? Sta si s partnerjem v tem različna? Se pogovarjata o tem kako mora biti urejeno življenje? Skromno mnenje; zame npr. je velik stop to, če partnerica nima dograjene ideje ali slike kaj to zakon ali partnerstvo je.
Kdo sploh sta vidva? Nezakonska partnerja. Hočeš nočeš, imata skupaj družino, obnašata se kot mož in žena, toda tega nista zapečatila. Ali sploh sta kaj brez zavez? Kakor jaz vidim, sta še vedno na točki nič z ogromno mnogo bolj pomembnimi okoliščinami, ki zahtevajo jasne temelje. Na teh stvareh si morata biti jasna… To, da je vaš partner registriran in celo aktiven na forumu za iskanje zvez, je jasen znak, da nista par. Ali vidva sploh vesta kaj počneta ali zgolj drsita skozi življenje? Otroke imata, ki si zaslužijo urejen dom, vidva pa gledata po drugih telesih in si želita bližine.. nekoga drugega? Kaj je sploh pripeljalo, da sta par? Najdita to korenino in jo začnita zalivati.

Vzamita si čas zase, otroke pa čuvat nekomu odgovornemu. Poiščita se.

+ Poslušajta še kakšen dober podcast kakšnega strokovnjaka, npr. Marko Juhant, ipd.

Če izgledaš vsaj pol tako luštna kot je ta na sliki, si res lepa…
Poslušaj sebe in svoje srce, na prvem mestu je tvoje zdravje…., pa tudi otroka…

Živjo,
niti ne vem, zakaj komentiram ta zapis in kako sem pristal tukaj. Lahko pa povem svoje mnenje…zdi se mi pozitivno, da se zavedate svojih pomankljivosti in napak, ki ste jih v preteklosti naredili, vendar morate hkrati tudi vedeti, da je to povsem človeško in se zgodi vsakemu. Odločitev ali boste vztrajali v zvezi ali ne je samo vaša in jo morate sprejeti sami, pri tem ne upoštevajte nasvetov drugih, ampak se odločite po vaši vesti. Bolj nujno pa se mi zdi, da okrepite svojo samozavest in s tem samopodobo. Izhajajte iz tistega, za kar veste, da znate ali obvladate dobro (npr. da ste dobra mama, kuharica, imate dobre ročne spretnosti, ste prijazni do ljudi, delovni, pošteni…itd) in se manj obremenjujte z zunanjo podobo (preveč kg, zobje itd…te stvari boste lahko s časom tudi popravili). Moškim so všeč neobremenjene, sproščene ženske, ki se dobro počutijo v svoji koži in ne komplicirajo (aktivnost med rjuhami vas bo tudi zelo daleč pripeljala in izravnala vse vaše morebitne pomankljivosti). Morda ste se kdaj spraševali, kako je lahko neka ženska, ki je na prvi pogled neprivlačna in debela, dobila postavnega moškega, ki bi lahko imel tudi kakšno “lepšo” žensko. Razlog so najverjetneje stvari, ki sem jih zgoraj našteval. Karkoli se boste odločili, vam želim da se boste dobro počutili v svoji koži in da boste imeli nasmeh na obrazu.

Da ena debela grda postarana skrbasta dobi moskega je razlog njena debelina denarnice.

Jaz sem stara 36let diplomirana vsi mi govorijo da cedna in prijazna. Moski me sprasujejo po 5minutah kolko kesa imam in kje delam zato se vstanem ce npr sem na pijaci s kom in odidem.

ZATO SEM SAMSKA. Z enim ki me vprasa po 5minutah koliko imam kesa nimam nuti 1 minute vec da ga gledam se mi zdi odvraten.

Tako da ja, ce si debela in skrbasta in mas miljone bos zmeraj obozevana.

Ena revna brezooba debela nima sans da najde novega tipa z otroki ki jih ma sama od prej. Se sexi in bogate milfe dobijo za praznjenje jajc edino moske.

Skoda da si se tak mlada vezala jaz vem da ce bi do zdaj mela deco bi ravno tako bila v neki bedni situaciji kot ti. Vsak si zbere kaj zeli in nosi posledice potem te izbire.

Ne maraš se niti sama in že iščeš oziroma razmišljaš, da bi pobegnila k nekomu, ki bi ti popolnoma sprejemal in imel rad? To v praksi ni mogoče. Ne prej, dokler sama sebe ne maraš, kolikor težko se pač sliši. To ti ne govorim, da bi o obupala, ampak da bi izbrala pravo pot. Loti se sebe, začni pri sebi, ostalo okrog se bo uredilo v skladu s tem, kako boš uspešna pri sebi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj? kaj se da videt vajin dom? zanima me kako to zgleda? zakaj on ne dela? kakšno izobrzabo imata vidva sploh? kaj sploh vidva delata v laifu?

Pozdravljena,
sicer sem ženska,približno istih let kot ti. Skozi sem dala enake probleme le z razliko,da nimam otrok in vedno sem bila suha. Kilogrami niso problem,zobje pa so kar veš 🙂 Sama sem sicer imela zobe,vendar zelo uničene tudi sprednje-postrani pa še načete-črne. Pustila sem partnerja in si popravila za začetek sprednjih 8 zob,brezplačno,saj mi je delala neke zalivke itd. Nato sem našla najboljšega partnerja. Zadnje zobe imam še vedno v zelo slabem stanju,za zmaknit vse,vendar to se ne vidi in ni tako moteče. Predlagam ti,da zapustiš partnerja ,posvetiš nekaj časa sebi,pojdi k zobarju,povej,da denarja nimaš in kaj bi se dalo nareiti preko zdravstva. Če potrebuješ protezo se čaka 2 leti,je pa brezplačna,tako so meni rekli. A ni bolje biti sama pa se urediti in spoznati partnerja ,ki te je vreden? Pa četudi ne spoznaš nikogar en čas.Tudi,če bo trajalo. Bolje je biti brez zob pa brez nekoga,ki ti vliva samo negativo… Glede otrok,če delaš polovični čas dobiš dodatke. Obstajajo tudi subvencionirana stanovanja,če ne želiš biti doma. Sprejmi odločitev,če ostaneš s tem partnerjem mislim,da boš končala ne samo brez zob ampak tudi brez volje do življenja.

Če s svojim partnerjem nisi srečna ….. stran od njega….čimprej…. govorim ti iz lastne izkušnje…. res da ta korak za sabo potegne še sto drugih stvari ampak verjemi da je to edina prava rešitev…. verjemi da slej ko prej se bo pojavil nekdo ki te bo imel rad takšno kot si in prav tako tvoje otroke….. lp

po moje kar pašeta skupaj, če bosta tolk na bolniškah in na polovičnem bosta do penzije čist ohranjena

New Report

Close