Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? kako izveš krvno skupino

kako izveš krvno skupino

živijo,
mene pa zanima kje lahko izveš svojo krvno skupino in enako za otroka? A greš kar v ambulanto v laboratorij? Je to plačljivo?

hvala

Če imaš otroka, so ti krvno skupino določili pred porodom. Preveri v materinski knjižici.
Drugače bi pa jaz vprašala osebnega zdravnika.

En tati, da ne boš na koncu nič tati???

nisem rodil in nimam materinske knjižice

vemo, da nisi rodil.Tvoja prijateljica je rodila in dobila materinsko knjižico. Če imaš možnost, poglej vanjo.

*****Tudi zate sonce sije****

vemo, da nisi rodil.Tvoja prijateljica je rodila in dobila materinsko knjižico. Če imaš možnost, poglej vanjo.[/quote]

in tam piše njegova krvna skupina?

;)))

vemo, da nisi rodil.Tvoja prijateljica je rodila in dobila materinsko knjižico. Če imaš možnost, poglej vanjo.[/quote]

in tam piše njegova krvna skupina?

;)))[/quote]ne,tam piše otrokova kr. skupina, ali se motim?

*****Tudi zate sonce sije****

motiš se! tam piše mamina krvna skupina!

v materinski knjižici piše materina krvna skupina.če želiš iti smpl daš v ZD kri.cena se je gibala okoli 7o eur.pošljejo na transfuzijo in dobiš rezultat v 3 dneh.

lahko pa greš na krvodajalsko akcijo in jo tam izveš-svojo-brezplačno.

Ja, pa še dobro delo narediš.

Ja, greš v laboratorij in plačaš. Ali pa, kot je ena napisala, krvodajalska akcija. Če je mamica otroka Rh negativna, potem so po porodu ugotovili krvno skupino tudi otroku in ima originalni izvid.

Ups, sem mislila, da si mamica:). Oprosti.

Zavod za transfuzijo. Rezultat naslednji dan. Z napotnico brezplačno, sicer nekih 25 € osnovna analiza.

Hm, kako vezo ima pa to? Očetovstvo se pa res ne določa glede na krvno skupino.

V materinsko knjižico napišejo krvno skupino matere,če ima ta negativno skupino oče pa pozitivno in obratno.V tem primeru takoj po rojstvu otroku pogledajo kakšno kri ima,ker če ima drugačno kot mati (neg.poz) dobi injekcijo.

V materinski knjižici je napisana le materina krvna skupina ne glede na to kdo je oče otroka in katero krvno skupino ima.

ja, z veseljem bi šel na krvodajalsko in tudi daroval bi organe, samo niti moje krvi niti organov ne vzamejo 🙁

ok, torej me čaka pot na zavod za transfuzijo

New Report

Close