Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija kako izgleda poletna ljubezen na morju

kako izgleda poletna ljubezen na morju

Že   velikokrat sem bil na morju   .

vendar   me zanima    kako izgleda    ljubezen na morju   .

Sicer   sploh zvečer    ko je glasba  za ples .

Kako  se lahko   zaljubiti   na prvi dotik ljubezni   .

Včasih    vidim na morju   ko se   punce in fantje na  plaži     sončijo    sicer punca    fanta    prime    v objem    ter se  oba    poljubljata    .

Jas sem se   enkrat    zaljubil   v eno punco ko   smo bili prvikrat     sami na morju  .

Sicer ko   smo imeli    zvečer    ples sem se   lepo   napravil    in do mene je prišla neka punca   in me   v prašala    za prvi ples    prijateljstva    .

Jas sem bil  takoj zato    zato sva se prijela za roki    ter sva šla skupaj na ples   .

Med plesom sva se gledala    ter pogovarjala    in kar na enkrat    me punca   stisne v objem   .

Jas sem ji poslal   prvi poljubček    vendar    takrat    sem videl    kako me punca  gleda   ter me   prvič poljubila    na lice   .

Ko   smo šli   spati   me je   punca vprašala   za  en   poljub   na ustnice    vendar sva se   tako močno    poljubila    da sva   pozabila da moreva iti    spati  .

Naslednji dan    me je prijateljica   ozmerjala     ko je videla kaj se počel z punco  .

Vendar ko sva se dobila na plaži    sva se   začela poljubljati ter stiskati    k telesu   .

Zadnjo    noč sva bila    že tako   močno zaljubjena     da sva se    celo noč liza po ustnicah   .

Ko smošli spati sva sla na pomolj ter se    začela    močno    poljubljati    po ustnica    sicer sem jo   božal po trebuhu    .

MedAsk

MedAsk je najnaprednejši pomočnik, ki se bo z vami pogovoril o vaših simptomih in vam pomagal razumeti kaj se dogaja z vašim zdravjem.

Chat

New Report

Close