Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Kako hitro rezultat brisa?

Kako hitro rezultat brisa?

Jaz sem tista, ki se je en mesec nazaj bala k ginekologu. Novo vprašanje. Bila sem 24 dni nazaj in nisem dobila še po pošti rezultatov brisa. A to pomeni, da je vse v redu? Kako hitro pošljejo rezultate, če je kaj narobe? Do zdaj sem vedno imela PAP I in mi nikoli niso pošiljali domov. Zato ne vem.

Izvid je ponavadi v treh do štirih tednih. Jaz vedno pokličem in se sama pozanimam za rezultat. Pokličem namreč iz tega razloga, ker menim, da se lahko rezultat brisa izgubi ali pa da se lahko zgodi, da pozabijo naročiti na ponovni pregled v primeru da je kaj narobe.

Jaz sem nanj čakala 5 tednov, pokliči pa ti bodo povedal, če je vse v redu ne pošiljajo domov.

Meni so rekli, naj pokličem čez en mesec. Včasih je bilo hitreje, zdaj pa so mi razložili, da brise pregledujejo le na kliniki in da zato traja dlje. V bistvu mi je rekla sestra, da če bo kaj narobe, me bodo poklicali, vendar tudi jaz vedno sama pokličem iz razlogov, ki jih navaja limonca007. Nikoli ne veš, kje se lahko kaj izgubi, pozabi… Sem pa iz Ljubljane.

New Report

Close