kako dobiti punco?

cao!
Mene zanima kako priti do punce in jo osvojiti.Povejte mi kakšen nasvet ali kako vašo izkušnjo.
hvala

Najlažje na privat party, ko ste že vsi rahlo pod dozo. Sproščeno vzdušje, nisi obremenjen z ničemer, nimaš kompleksov, zadeva ima da laufa:) Probaj, nimaš kaj zgubit.

LP, miki

Sicer je to najbolj oguljen predlog na svetu… samo…. BODI TO KAR SI!

Jebiga če drugač ne gre 🙂? Saj je reko da hoče predlog po tem sklepam da je bolj sramežljive narave in temu primern je moj predlog:) Al naj mu rečem ne sekiraj se pa idi do nje..to se ne bo zgodlo:)

LP, miki

Jaz se s tvojim predlogom 100% strinjam… private žur pa malo pijače ne škodi – samo pozor – tok da dobiš mal poguma ne se ga ulit. 🙂

hehe ko bosta bod dozo bo ok ko bo pa ona drug dan pr sebi bo pa rekla da je bla napaka ce ji ne bos usec. cruel truth

Ej čist tak za info čeprav tega nobenemu ne priporočam…jaz sem bil koma pa me je punca “rešla “in pol ko sem se strezno drugi dan sem jo poklical pa se ji opravičo za vso sranje ki smo ga nardili (privat žurka pri študentkah) in na koncu sma prišla do zaključka da sma si full všeč, se drugi dan dobila in evo super je blo dokler je blo:)

LP, miki

loooooooool…beri moj post 🙂))

LP, miki

Jaz se s tabo najbolj ne strinjam! Ker ce bi mene prisel osvajat tip, ki je ze malo pod dozo, bi definitivno dobil po hitrem postopku kosarico!
Samo ne pod vplivom kaksnih substan it osvajat punce, ker pol ne bo dobro! Razen, ce hoces kaksno, ki ga sama tudi rada spije itd!

Ej čaki zdaj malo:) Mi se nismo na tisto žurko odpravli z namenom najt si punco ampak se fajn met. Tud se mi ni niti slučajno sanjalo da bom koma, ker so me ženske napile. Ja, vem, to ni izgovor, saj sem sam pil..Dejstvo pa je, da mi je vseeno uspelo, sicer pa se pod dozo tega nikoli ne lotim. Zato sem pa tud napisal, da tega nikomur ne priporočam, ker je malo možnosti da bi uspelo.

LP, miki

Zakaj košarico če smo vsi bli v enakem stanju? Zaj one tud niso ble trezne:) Drugo bi blo če bi bil jaz pod dozo pa treznim bluzo kake bedarije pa jih osvajal…ne to se ni dogajalo. Sicer pa še nikoli nisi doživela kake take privat žurke? Uf, ne veš kaj zamujaš:)

LP, miki

Haha, privat partyi so zakon – mi smo enkrat meli 2 gramofona pa je vsak malo vrtel 🙂))))) Hudo je bilo fajn se malo izzivljat. In pazi to, najboljsi prehodi pa te fore so ble ravno takrat, ko smo ze bili vsi malo vsipani 🙂)))))))) Pa vs. smo sibali ko nori!!! Skratka kreyzy 😉

John,to sicer ni bogve kakšen nasvet,glede na odzv forumovcev,sam če hočeš,preberi moj post,kako navezati stike (O dekletih za malo mlajše),sam kot rečeno,nič ti ne bom zagotavljal.
LP

Zakon stari 🙂))) Ej daj mi ti povej za kolk kesa bi se dalo v nemciji dobit 2 tehniksa, kaki vesttaxov mixer (pmc 270-a) , RP1200 tehniks slusalice..ma ok to bi blo vse zaenkrat…govorim o rableni opremi. Ča bos slucajno kje zasledil mi prosim povej. Ajde uzivaj.

LP, miki

evo miki kaj sm 1 post pred tabo reku? 🙂

🙂)))))))) zgleda sma istega mnenja ja…privat zurke zakon^3

LP, miki

New Report

Close