Najdi forum

KAKO DO LETALIŠKE 16?

A bi mi lahko kdo povedal kako naj pridem do Letališke ceste 16 v Ljubljani, če pridem iz Nove Gorice?
pomoč bi mi prav prišla.
hvala

Če prideš s primorske strani, ti predlagam, da greš na južno obvoznico. To pomeni, da na razcepu Kozarje zaviješ proti Hrvaški, Novemu mestu… ne vem točno, kako so postavljene oznake. Pred predorom Golovec greš potem proti Mariboru, kar pomeni, da zaviješ levo, ker naprej bi se odpeljala proti Novem mestu. Z avtoceste greš dol na drugem izvozu, levo čez avtocesto in si na Letališki. Številka 16 je na tvoji levi strani. Za parkiriščem tovornjakov (potem ko se boš že odpeljala mimo vseh treh črpalk in Šparove ogromne bajte), boš videla nizko belo BTCjevo stavbo. In to je to.
Verjamem, da ti je še kaj nejasno, ampak boš videla, da ni težko.

S Primorske starni zaviješ za Hrvaško se pelješ mimo postjališča Barje potem imaš odcep za Rudnik – Ig in naslednji odcep je za Kočevje. Pri tem odcepu se pripravi, da boš zavila levo za Maribor, da prideš do predora Golovec, potem je še en tak manjši predor, čez 1 km je odcep za Bizovik – Sostro, potem za Ljubljana Polje in potem se pripraviš ti za odcep BTC – Moste …Prideš na ravnino in imaš kar 4 pasove. Pazi, da se ne odpelješ proti Domžalam… drži se modrih tabel, ki označujejo obvoznico in ne zelenih, ki označujejo avtocesto za Maribor.
Naprej pa kot ti je napisal(a)ametist…

Srečno vožnjo

nova
Uredništvo priporoča

hvala vam za informacije. upam, da se ne zgubim 🙂

Ko boš zavila na Letališko, se pelješ en kilometer. Letališka 16 tik pred prvim semaforjem, na levi strani. Na stavbi piše Prometni center.

New Report

Close