Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza kaj vsi spite???

kaj vsi spite???

Nihce se nic ne javi, in nic ne napise… 🙁

Ali je Slovenija res tako mala, da en forum ne more delati normalno?

Pred kratkim sem odkril ta forum in se razveselil kontakta, zdaj pa navdušenje pada. Upam, da se bodo tudi ostali zbudili,

B.

Evo mene. Ja, berem vse delovnike, napišem pa tudi kar nekaj. Če imam kaj povedati. Kako smo kaj? Vročine pa ni več tako hude, ne. Meni prav sede tole stanje. Mami vsake toliko časa pripomni: Po jeseni diši. Tebi pa paše tole ne? Ja, res mi je prav fino te dni. Edino dela imam kar ogromno. Služba, lektoriram, prevajam, pa še učiti bi se morala. Pa kolo kliče, pa hribčki …
V nedeljo sva bila na Rogli oziroma pri Lovrenških jezerih. Enkratno.

Jaz sem bil pa pri Malem Logu, JZ od Bloške planote – vam povem prav lepo – kdo bi si mislil, da tam sploh kaj obstaja. Sicer pa tudi meni tako vreme, kot sem enkrat ze pisal, prav paše. Bojim pa se, da nas je takih več in da večina prav zato zdaj nima časa za Forum (Pravilno). Torej dragi moji, če se sami ne bomo zmigal’ nam nobeden ne bo pomagal. Predlogi….

oj,
tud jaz sem nazaj.Iztekel se je zadnji teden dousta- bil je aktiven.Zdej bi rabila pa še en teden, da si spočijem. Spet Bovec – enkratno, Soča in hribi.

Tole vreme je enkratno in upam, da bo vsaj še v septembru takole.
LP Nati :))

Ej, BoR, Nati in tudi vsi ostali, ki bi si to želeli, dajmo se kam skupaj odpraviti. Kako tako nežno hribček varianto. Potem bomo lažje ocenjevali, kaj kdo zmore, želi, komu je kaj fino in komu kaj zoprno. Pa leta in spol ne igrajo nobene vloge. Lahko kar malo predlagamo … Kaka Rašica, Katarina, kaj v slovenskih Dolomitih … Ej BoR, ti boš verjetno kaj več predlogov zmogel.

m* – jaz se strinjam – ti samo povej če bo to peš ali kolo varianta ??

jaz sem bolj za peš, letos sem bolj malo kolesarila pa še to samo po ravnem.

lahko tudi to soboto če ste vsi za stvar – dokler je še vreme ugodno.

Nati

Raje peš, ker moram drugače motoviliti: kolo na streho … Raje pešakanje. Dajmo kar določimo dan in turo, da nam uspe speljati to prvo zadevo, saj potem naprej je vse lažje.

Ja dan bi bil sobota 28/8 – tura je pa že vprašanje. Jaz sem iz Lj iz kje ste pa vsi ostali pa ne vem in ali so vsi mobilni (avto) – tak konec da bo vsem prav bi morali zbrati

Torej pošljite predloge, da se do sobote uskladimo

nati

Torej lepo po vrsti. Da sem sam tudi sam iz Ljubljane že veste, da si avto še upam voziti tudi, tega, da sem se kak mesec nazaj zaradi svoje in varnosti drugih odrekel vožnji kolesa po cestah pa naj povem zdaj. To pa ne pomeni, da je ne moremo mahniti peš. Počasi, pa vendar. Glede na to, da se šele spoznavamo (pa tudi zaradi mene) morda za začetek kaj lažjega. Ker sem očitno napravil vtis, da se spoznam na izletniške cilje, moram dati vsaj kak predlog. Predlagam torej Sračjo dolino pri Črnučah. Če konca ne poznate naj povem, da pot v glavnem vodi ob gozdu praktično po ravnem in je praktično brez cilja. Prednost je tudi v tem, da tudi če mislita, da dolino poznata, lahko malo iz poti odkrijemo kaj novega. Sicer je Sobota imenovanega datuma tudi zame kar vredu.
P.S: Od tu naprej se, kot sem videl beremo pod novo temo: Srečanje, sprehodek.

napiši ta predlog še zgoraj, meni je v bistvu važno le srečanje in hoja, ki bo vsem ok

New Report

Close