Najdi forum

Torej, že drugič sem se opekel v ljubezni. Kolikokrat sem sam sebi rekel, da nikoli več. Ne, spet se je zgodilo. Naj vam razložim od začetka.
To je bila moja sodelavka. Že nekako leto nazaj je bila menda zaljubljena vame (a kot so mi dejali so vsi videli, le jaz sem bil očitno SLEP). Bilo je vse tako nekako normalno-služba, mal blablabla in domov. Nobenih kofetkov popoldne in podobnih stvari. No, sedaj dva meseca nazaj pa sva bila skupaj na smeni in nekako je v meni (po enem letu) preskočila iskrica. In to v najbolj veliki možno meri. Problem je bil v tem, da je ona že imela partnerja približno dve leti. Pa vedno neki problemi, njeno jokanje itd. Da ne omenim njegovega enkratnega varanja. In sva se midva noro zbližala, s fantom pa je nehala hodit. Sedaj po dveh mesecih pa se je vse nekam ohladilo in ni bilo več tistih iskric (z njene strani). Pa sva se pogovorila in mi ona pove, da je prišlo za njo, da hoče k njemu nazaj itd. Povedal sem ji, da ji zamerim, da me je sploh pustila do sebe itd. Pravi, da premišljuje, kaj vse sta počela, menda skupaj opremljala stanovanje itd. Pa sem jaz tisti dvomesečnik izpadel iz igre. Težko mi je, ko vem, da jo bom moral gledati v službi itd. Poleg tega ima njen bivši sedaj tudi že novo spremljevalko. Do nje pa imam nora čustva, srce se mi trga, ker vem, da bi ji bilo bolje z menoj. Ona pa še sama ne ve, kaj bi. Zakaj vsak dan jokam? Pa pravi, da me spoštje, da ji je žal… In da mi je vedno na voljo? Kakšno voljo? Tako, ki bi jo jaz rad imel sigurno ne! Žalostno!

Pero

Ja,hudo mi je k se ti je to zgodil.V bistvu ti lohk sam rečem,da jo pozab,boš že srečal kakšno k ne bo s tabo sam za tolažbo.Slej ko prej,boš vidu.LP

Pero,

verjemi, da te marsikdo razume. Tudi jaz te razumem in vem, da ti je hudo. Tudi meni je bilo zelo hudo še nedolgo nazaj. In kakorkoli so mi vsi kot odgovor in rešitev ponujali najbolj oguljeno frazo ”samo čas potrebuješ” in ”tudi to bo minilo”, so imeli še kako prav. Na žalost je tako, da moraš prebroditi to obdobje. Počni čim več stvari, da boš imel čim manj časa za razmišljanje. Jaz sem že napredovala v toliko, da vidim kako je življenje lepo in koliko je stvari na svetu, da jih vidimo in občutimo. Le spustiti JO moraš od sebe in ti bo bolje.

Manya

Če žiher? Mislim, da je razmerje blo od začetka obsojeno na razpad. Zakaj? Zato, ker je ženska pač trenutno iskala zgolj novo vznemirjenje (samopotrditev, odganjala je dolg čas…), ne pa novega partnerja. Šlo je popestritev njenega lifa. Po moje niti nebi bil srečen z njo, s tako egoističnim bitjem, ki je vse zakuhala samo zaradi svoje lahkote. Opekla pa kar dva nedolžna osebka.

Sej, verjamem, da ti j ehudo, sam bolš da ti je zdej, kot pa čez 5 let…
Ker vedi, da če je šla k njemu, ker samo pomisli kako sta skupi opremljala stanovanje, pomeni, da se čuti samo dolžno, tuki ni ljubezni in, zdi se mi, da ker punca nima rada sama sebe, ne more ljubit drugih. Samo “živi” z njimi.

Ma, lahk da se motim, sam razmišljam…

No, pa je le minilo 3 dni, odkar je nisem videl ne slišal. Mi je pa prišlo na uho, da je bivši ne vzame nazaj, ker je menda zaljubljen v svojo prejšnjo. Same kolobocije. In zdej je vsa užaljena itd. A jaz sam pri sebi že vem kako in kaj! Hvala za odgovore in debato!

Ojla!

Boli? Si zaljubljen? Žalosten? Bodi srečen, da so te ta čustva doletela. To pomeni, da si živ in živiš življenje v vsej polnosti.

Nikar ne obljubljaj samemu sebi, da je bilo tokrat zadnjič.

Zadnjič bo takrat, ko boš srečal osebo, ki bo iskrena do tebe, ki te bo ljubila kot ti njo, ki ji boš TI na prvem mestu. Bodi prepričan, da nekje čaka nate. Bodi prepričan, da si samo taka oseba zasluži tvoje solze.

S takim prepričanjem jo boš tudi našel. Verjemi mi, da ne bo prav nič podobna tejle punci. Niti vizualno niti karakterno.

Poberi se in na lov!

Sreča leti tam, kjer je je veliko na kupu. Isto velja za nesrečo.

Pa še enega lupčka ti pošiljam… samo če ni lice mokro 😉

To očitno OK, ona pa nagnjena k avanturam.

Je potrebno še kaj dodati ? Pozabi vse skupaj !

Ana pia, si se pa kar razpisala-full dobr. Ja lice ni več mokro, čeprav me sem pa tja (no lažem-skor vsake pol ure) prime, da bi se vrgu v kot in smilu sam sebi. Kr še zdej ne dojamem, kako se je to lahko zgodilo. Težko mi je, ko jo vidim v službi. Pa pravi, kako sem itd. Bolj slabo odvrnem ponavadi in to je to. Pa mi pol govori, da vsak na koncu le najde svojo pravo polovičko srčka.
No Kec, sam to bi še omenil. Mislim oz. SEM 100% prepričan, da ni avanturistka. Niti najmanj. Jo poznam že dve dobri leti in je drugače odlična punca. Nobenih zajebavanj, trdo dela (služba, doma) in je tako full ok. In odkar jo poznam je imela tega istega fanta. Pa še v službi, ko sva skupaj delala sva se pogovarjala o preteklosti itd. Najbrž sva se potem tako navezala skupaj in nažalost tudi hitr propadla. Oprostite mi, ampak vseeno jo imam rad in jo ljubim! Sem bil slep in je trajal zlo dolg (2 leti skoraj), da sem jo opazil v tem smislu! Ampak tako je!

Bodite pridni!

Pero

New Report

Close