Kaj pomenijo ti znaki?
Pozdravljeni!
Nujno rabim en nasvet,…
V zadnjem tednu sem čisto “na tleh” – mislim: nekaj časa je moje počutje čisto vredu, kar naenkrat (v pol minute) pa mi postane slabo, cela se tresem in se moram usesti dol. To je vedno pogosteje. Najprej je bilo enkrat na dan, no včeraj se mi je pa to zgodilo trikrat. Poleg tega mi ne paše ničesar jesti in sem kar naprej zaspana – spala bi 20 ur na dan, če mi verjamete ali ne! Samo spala bi – ko ležim, je vse vredu, ko pa stojim ali sedim, pa sem čisto “švoh”. In me začne rahlo tiščati v želodcu.
Takole. No, tole je bil opis mojih težav, kot sem lahko najbolje povedala. No, k zdravniku bi že šla, pa… Ne vem, kako naj mu povem, kaj mi manjka? Če bi me kaj bolelo, bi pač povedala, kaj me boli, ampak štos je v tem, da me ne boli ničesar, le počutje ni nikakršno!
Upam, da bom dobila kakšen odgovor
Lep pozdrav
To je zdaj kot tombola, ker je lahko nešteto razlogov: nihanje sladkorja, strupi (okoljski, glivice, paraziti), amalgam, še kaj bolj eksotičnega.
Res vam ne morem odgovoriti, ker je toliko možnosti. Niste imeli prej nobenih simptomov, ki bi napovedali te slabosti?
Po moje bi bilo treba najprej v laboratorij, na ultrazvok in h ginekologu, pa bi vedeli več. In seveda BRT.
LP