kaj pa sedaj
pred dvema letoma sem se razšla s fantom (po moji krivdi) in od takrat se nisem mogla več zaljubiti. pred pol leta pa sem spoznala nekega fanta in se spet zaljubila. zdelo se mi je da bom končno le srečna. vendar pa je ta fant imel prej punco s katero sta bla skupaj 5 let. vem da jo je imel zelo rad in ko ga je zapustila mu je bilo zelo hudo. potem je bil sam kakšne pol leta preden sva se spoznala. rekel je da sta še prjatla, da pa nič več ne čuti do nje. pred kratkim pa se je zgodilo, da se je sredi noči zbudil in me poklical po njenem imenu. tako sem bila šokirana, da nisem vedela kaj storiti. sicer je rekel da ponoči tako ne ve kaj govori, pa da mu je žal, pa pa… in sedaj nevem kako naj si to razlagam. očitno še zmeraj ni pozabil svoje bivše, čeprav ko sem z njim čutim da mu ni vseeno zame…ali pa le tako dobro igra. res nevem kaj storiti.
se je komu že zgodilo kaj podobnega?
LP
tinkara,
preteklosti ne moremo izbrisati, lahko jo samo sprejmemo, drugače nas bo vedno motila.
primož
Nič ne skrbi! Meni se je to že parkrat zgodilo in sicer sem bila jaz tista, ki je to storila.
Za sebe sem prepričana, da je bila to zgolj posledica navade. Toliko in toliko časa omenjaš samo eno ime v določeni situaciji in ko se ponovno znajdeš v taki situaciji, kaj lahko izustiš nekaj, na kar si navajen. Meni se je to zgodilo pri zbujanju in do fanta, katerega ime sem rekla, nisem nič več čutila in niti nisem razmišljala o njem.
Ti kar mirno naprej po zastavljeni poti:))
Res je, da ne moraš izriniti iz pozavesti osebe s katero si bil toliko časa. Ni pa rečeno, da se moraš bati, da še vedno misli o njej. Meni se pogosto dogaja, da sanjam o mojem bivšem, pa čeprav so že lata ko sva šla narazen in jaz nikoli ne razmišljam pozitivno o njem. Zato se nikar ne obremenjuj s tem.