Najdi forum

Sem stara 22 in sem bila s fantom od 17 leta do zdaj. Potem pa sem na faksu spoznala enega tipa in so iskrice preskočile. Potem sem se odločila, da bom onega pustila in bom s sošolcem. Vendar sem pa zdaj po 2 mesecih spoznala, da on ni fant s katerim hočem dalj časa oz. v resni zvezi biti. Z svojim obnašanjem mi je zraven antipatičen, da nočem biti z njim niti dneva. Ko sem z njim, mi vedno bolj po glavi hodi prejšnji fant. Bolj hrepenim po njem kot pa za sedanjim. Odločila sem se, da bom sošolca pustila, ker je brez veze biti z nekom, ki ti ni pri srcu. Zdaj mi je zelo žal, da sem prejšnjega pustila. Mogoče sem pa izkoristila priliko, ki sem jo videla da sem se prejšnjega znebila. V najini zvezi ni bilo nevem kak lepo. Nikoli nisva nikamor šla, bil je tudi ljubosumen,…. Zdaj pa me vedno bolj vleče k njemu in ne vem kako se naj odločim, da bo prav. A mislite, da bi zveza z njim uspela in bi bilo vse ok?

Andy,

vedno je tako. Temu lahko praviš šola življenja, to da želiš nazaj pa je občutek in strah pred samoto, čeprav veš, da tudi tam ni bilo v redu. Ta strah pred samoto moraš premagati in poiskati pravo pot. In videla boš, da bo šlo, vendar vedno je tako, da moramo najprej pri sebi odpraviti napake. Šele potemlahko žživimo naprej.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ali bi nama uspelo, ce bi se vrnila nazaj? Pred tem sva se novembra razsla in potem sva bila spet nazaj skup. Res je, rada bi bila z nekom, nebi pa rada sla nazaj k njemu in si spet za 2 meseca premisla. Ali je boljse ce gre vsak svojo pot? Do njega cutim tisto pravo ljubezen, ampak vem, da ni bil ok in bi rada bila z njim ampak kaj ce ne bo ok?

Lepe praznike!

ojla,
mislim da ne smeš nazaj v zvezo s prvim fantom, sploh ker se ti zdaj vse zdi lepše, kot pa je dejansko bilo. Sicer si pa še mlada in raje sprobaj še kako zvezo in se ne sekiraj preveč. Imej odprte oči.
pa lep pozdrav.
deb

A stara si 22… hm, kdo bi si mislil.!!

Sicer pa vsak kakor mu paše.
Ampak saj menda poznaš pregovor:

– posle j…. nema kajanja ali
po toči zvoniti je prepozno.

Sicer pa si sama napisala, da ni bilo čisto ok oz.lepo. Zakaj bi se vračala, da bo še naprej ljubosumen in nikamor nebosta šla. ??

lp,
m.

New Report

Close