Najdi forum

kaj naprej

Naredila sem preizkus za kandido, nimam je. Merila sem si Ph urina 3 dni po navodilih, razen zjutraj ko je bil ph vedno 5 ali 5,5 je bil cel dan blizu ali čez 7. Ker pa jem večkrat dnevno krivulja ravno ni bila takšna kot bi naj. Kaj to pomeni? Sem močno zakisana ali srednje ali manj? Kaj še lahko naredim sama. Vem, da moram zamenjati amalgamske zalivke. Zdaj si bom naročila še vaš priročnik o zdravem življenjskem slogu. Prebiram vse vaše odgovore in se učim, hvala vam za vse nasvete in priporočila. Res so zelo koristna.

Srečno!

Glede na vaš opis, ste manj zakisani. Ker pa je jutranji urin še vedno 5 izoroma 5,5 pH, je to znak, da ponoči telo čisti presežke kislin, ki so se nabrali čez dan s prehrano (če ne jeste 90% bazično), ali pa so to kisle usedline iz “skladišč” telesa.

Če so bile vrednosti okrog 7, in če ste namesto 3 vrhov krivulje imeli 5, ker pač 5 krat na dan jeste, je to v redu. Narobe pa bi bilo, če bi bila krivulja bolj ali manj ravna linija. Ko namreč pojemo obrok, se poleg želodčne kisline izločajo tudi baze, zato je urin približno dve uri po obroku bazičen, če smo nič ali malo zakisani.

Amalgam si v vsakem primeru odstanite, ne glede na to, če ste zakisani ali ne.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close