Najdi forum

Čao vsem skupaj. Na tem forumu sem čisto nova, upam pa da mi boste lahko pomagale-i s svojimi nasveti.

S fantom sva skupaj skoraj 1 leto. Na zečetku vse lepo in prav, pravljica!!
Zdaj pa kar naekrat vse narobe. Pa mislim da ni problem v tem da me nima rad, ali pa jaz njega ampak zadnja dva meseca je stanje obupno.

Skratka takole:
ne vem kaj se z najino vezo dogaja, kakor sem že napisala ni problem v ljubezni, vsaj tako jaz mislim saj si oba želiva biti skupaj in nama je lepo, toda nikakor ne najdeva skupnega jezika. Kar naenkrat se non stop nekaj kregava, zaradi čisto brezveznih stvari. Zadnje čase imam občutek da vse kar naredim naredim narobe. Če mu pošljem en kup e-kartic s kakšno romantično vsebino po njegovem že pretiravam, če bi seksala skoraj vsakič ko se vidiva se mu zdi da že prav pretiravam.
Naj povem da sva na začetku tudi po 3x na dan. zdaj pa ne niti 3x na teden. Pa čeprav mi zatrjuje da nima druge, da hoče bit z mano za vedno kar naenkrat nima več želje po meni. To pomeni da če že 3x sem skoraj vedno jaz pobudnica.
Problem se je pojavil tudi zaradi moje ljubosumnosti. Sem imela eno obdobje ko sem res malo pretiravala, ampak to je bilo par mesecev nazaj in po dolgem pogovoru sama s sabo sem ugotovila da pretiravam in zdaj mu ne težim več.
Lahko bi še in še naštevala. Skratka kar naredim je narobe. Se mi zdi da jaz sploh nisem več jaz saj vsakič ko sva skupaj full razmišljam če mu bo to prav, pa to ..pa ali sem to prav naredila, ali sem to prav rekla…

Ne vem več kaj naj. Vem samo da ga ljubim in po tem kako me pogleda in objame bi si upala trdit da tudi on mene!

Ali je to mogoče samo takšno odbobje ki se pojavlja tudi pri drugi???

Se opravičujem ker sem se toliko razpisala ma res ne vem več kaj naj storim.

Muci,

v vsakemrazmerju pridekdaj do nesoglasij, do neznanihobčutkov, do zmanjšanje želje po tem in onem, vendar to še ne pomeni, da je konec, kot sem že večkrat napisal, ko ljubezen enkrat pride, ima nihanja, tako kot mi in naše razpoloženje, vendar če želimo razpoloženje povečati, moramozato nekaj narediti.

je pa res, da morata narediti to obe strani. Za takšno izvedljivost, pa je potrebno veliko pogovorov in trdna odločitev, da ne bosta vskipela za prazen nič. In zagotovo se tudi to povrne. in postane še lepše, čeprav največkratne tako kot je bilo, ampak nekaj novega,ki lahko prinese še večjo srečo in radost.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close