Na spletu sem pred parimi meseci spoznala moskega, kateremu sem sama prvič pisala. Po nekem času se je odzval in od takrat se je začela najina komunikacija. Odgovarjal je sicer zelo počasi, na nekaj dni, ampak takrat na zelo dolgo in široko, potem sem sama predlagala, če komunikacijo prestaviva na fb. Strinjal se je in nekaj časa sva se dopisovala tam. Skoraj vsak dan mi je in prvi kaj napisal, smo potem je trajalo tudi po več ur da odpiše. To je trajalo skoraj mesec dni in sem čakala povabilo na kavo in ker ga ni bilo sem predlagala sama. Rekel je, da je že razmišljal o tem in da je želel že sam predlagati (ne vem zakaj potem ni). Na kavi sva kar dolgo klepetala, nekje tri ure. Na koncu mi je rekel da se še kaj vidiva. Še isti večer mi je napisal, da mu je bilo prijetno in če mu dam tel. št. da bova tam naprej klepetala. Od takrat naprej mi vsak dan nekje dopoldne napiše sms. S temi znaki, ki jih daje si mislim da sem mu ok. On je meni tudi všeč in bi rada kaj več, samo se vse tako počasi premika in ne vem več na čem sem. Na sms mu vedno odpišem, ampak me moti ker on mi sicer vedno odpiše samo tako kdaj šele čez tri ure, kdaj v eni uri, proti večeru pa odpisuje malo hitreje, mogoče na pol ure. Vedno se tudi poslovi pred spanjem. Po tisti kavi je naslednji teden sam dal predlog če greva na pijačo in nisem imela tisti dan časa potem pa se je vse skupaj spet prestavilo za en teden. Tisti vikend sem imela čas, vem da tudi on, sicer je bil kao problem slabo vreme, ker so bile odprte samo terase v lokalih in kao za to nisva šla. Potem sva se zmenila en dan med tednom. Po tej pijači mi spet pisal da mu je bilo fajn in da sem prijetna punca. Ker je bilo napovedano lepo vreme za vikend in ker oba rada hodiva v hribe sem ga vprasala kaj bo počel za vikend (v mislih sem imela, da bi šla lahko kam v hribe skupaj) in je očitno razumel moje namene in je rekel, da greva lahko skupaj kam v hribe. Res sva šla, imela sem se lepo, bila sva skupaj celo dopoldne. Zvečer mi je potem napisal, da se je imel lepo in da lahko ponoviva. Sedaj se zopet meniva za ta vikend.

Nisem čisto prepričana na čem sem. Odpisuje mi na par ur, tako da si izmenjava par smsov na dan. Je res da mu sama z namenom nikoli ne pišem prva, ker me zanima če se bo spomnil name (in do sedaj se je še čisto vsak dan). Za srečanja sem morala že dvakrat sama namigniti, da me je potem povabil. Vidiva se mogoče enkrat tedensko. Ko sva bila skupaj sva se do sedaj samo pogovarjala, nobenih dotikov, objemov, kaj več pa sploh ne. Če želim kaj izvedeti o njem moram precej vleči iz njega pa še to se mi zdi da mi noče veliko povedati. Rekel mi je sicer da išče resno zvezo in ima resne namene, da se mu za to zdi najboljše da takole skupaj kam greš, da se tako najbolje spoznaš.

Meni je on všeč in bi rada kaj več, ampak ne vem ali je sploh zainteresiran. Mislite da samo zgubljam čas? Mislite, da bi morala še malo počakati, ali je s temi znaki že dovolj jasno da ne bo nič kaj več iz vsega tega? Ne bi rada zgubljala časa, ampak res me mori ker mi daje ravno toliko malo zanimanja, da ne vem kaj si točno misli in kaj točno hoče.

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Če se dobro počutiš ob njem in se imata lepo skupaj, potem v nobenem primeru ne izgubljaš časa. Vsi ljudje niso obsedeni z mobilniki, tipkanjem in visenjem na FB.

Za vse, kar te zanima, ti je bog oziroma mati narava dala jezik in glasilke 🙂

Glede na vse opisano sem skoraj prepričana da je v resni vezi ali poročen.

Srečno

Hm, tezko svetujem, ker res ne vemo kaj se dogaja v njegovi glavi. Eni moski so bolj pocasne sorte pa to se nic kaj ne pomeni. Se spomnim, da sem tudi jaz z bivsim na zacetku dajala vec pobude. Ker je bil pocasen. Glede vsega. No ta pocasnost me je potem tako motila, da sva sla po treh narazen.

Ce ne odpise po par ur se nic ne pomeni, ker dejansko pa vsak dan odpise, prvi napise itd tako da se jaz zaradi tega ne bi tok sekirala.

Bolj je vprasanje,ce ne bo naredil prvega koraka npr poljub dotik… to zna bit potem mal problem sploh ce si ti bolj hitra oz. Zelis vec tempa kot bi ti ga on lahko nudil.

Ti pa povem, ko  srecas ta pravega, nimas s tem problemov. Se takoj zaklapas in stima. Tako da vprasanje ce je ta tip res zate. Malo se pocakaj prr dolgo pa raje ne vleci ce se stvari ne bodo premikale v takem tempu kot si zelis. Morata biti oba nekak na istem, da stima.

Mogoče je samo zadržan bolj…tudi taki moški obstajajo.

Ta vikend ko se vidita ga kar direktno vprašaj ali vidi v tebi prijateljico ali kaj več? Probaj ga poljubiti …pač res eni moški potrebujejo da ženska začne….niso vsi isti.

 

Good luck

Tole se slisi bolj mlacno vse skupaj. Imela sem zelo podobno izkusnjo, sva se imela lepo, je govoril, da si zeli resno z mano, ampak ves cas neka distanca. Najbolj bolela me je custvena distanca. Bili so redki trenutki, ko sem cutila, da je tam z mano, ampak takoj naslednji trenutek ga ze ni bilo vec.

Sem mislila, da bo scasoma bolje, pa ni bilo. Pravzaprav sem se pocutila vedno slabse, vedno bolj sama. Ni me spustil zraven in tega ni zelel spremeniti. Nisva ostala skupaj.

Poskusaj se pogovoriti z njim o tem. Ce ne bo haska, ce ne bo zelel nicesar spremeniti, se bos morala ti odlociti ali si lahko na tak nacin ob njem. Zaupaj temu kar custis v sebi.

Seveda pa obstaja tudi moznost, da nisi edina zenska v njegovem zivljenju.

Taki se nikoli ne spremenijo. Jaz sem obtičala v vezi z enim podobne sorte … sms šibajo, v živo se skoraj ne pogovarjava. No enkrat je sicer poskušal s poljubom ampak tega je že več kot pol leta. Prespi pri meni, pa nič. Jaz ne poznam nobenega njegovih kolegov. Ne gre več naprej, in samo še huje bo. Zgolj moja izkušnja.

Najbrz je v vezi, malo zmeden, ne ve ali bi ostal v vezi, ali odsel, pa si isce rezervo…

Lahko, da se motim in da je zadrzan fant, ki se boji odpreti zenski…

Bo treba malo povprasati, bodi pripravljena tudi na njegov hiter umik…

Kaj pa če bi ga vaše visočanstvo vprašalo na čem sta in kako naprej? Če je zagret zate in če čuti enako potem bosta karkoli pač bosta če ne pa pač ne pa naprej z življenjem jebiga. Pa če bi se tudi ti kdaj občasno “spomnila” nanj in mogoče kaksno stvar prva napisala te tudi nebi ubilo ane? Ostale debilčine ki pa tu pišete nekaj cisto tretjega pa cincate okoli riti v žep ste pa tudi ene navadne zalostinke ki si nimate kaj za začet v življenju, skratka moje mnenje je, da ne sprašuješ nekih neznancev kaj narediti s SVOJIM ljubezenskim zivljenjem. Lep dan želim

New Report

Close