Najdi forum

Sem v zelo nerodni situaciji in ne vem kaj naj storim, predvsem pa kaj naj si mislim. Gre namreč za mojega šefa. Zadnje čase mi naklanja zelo veliko pozornosti. Včeraj sem prišla do njega z nekim problemom (v glavnem panika), nekaj časa sva se pogovarjali o problemu, potem pa je kar obrnil temo in me začel govoriti, da bi me rad peljal na kosilo. Ves čas se je z mano spogledoval in mi naklonil kar nekaj lepih nasmeškov. Sicer sem se še kar obvladala, je pa res, da sem mu tudi sama obljubila, da bom šla kdaj z njim na kosilo. Počutila sem se, kot da se dela norca iz mene; jaz mu nekaj razlagam, on pa me je tako sladko in zapeljivo gledal, da ne vem več kaj naj si mislim.

Razmišljala sem, da bi res šla z njim na kosilo, pa da vidim kaj se bo iz tega spletlo. Sicer se mislim na to tudi psihično pripraviti in bi mu potem tudi povedala kako pa kaj.

Kaj mislite? Kaj naj storim?

Seveda, zakaj pa ne, zagrabi.

Samo dodatno vprašanje? Je samski?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pa kondome imej s sabo. Boš videla kakšen učinek bodo naredili na napredovanje.

Samo beži stran. Služba je služba, družba je družba. To ti povem iz lastnih izkušenj. Že v dveh podjetjih sta me direktorja osvajala. Ne bi ti razlagala podrobnosti. Verjamem pa, da ti ugaja nadrejenega a vendar, če bo zavrnjen morda ne bo šlo po tvojem scenariju.

p.s.Razen, če si ti samska+on samski+kemija….

če je poročen bi js na tvojem mestu šla samo enkrat na kosilo (ker si mu že obljubila)….če je pa samski pol pa lahko hodita vsak dan na kosila… sam pripravi se na ogovarjanja sodelavcev….če pa je samski pa še dober povrhu pol ga pa kr zahaklaj 🙂

Tko, jaz ne bi šla sploh na kosilo, ne bi kazala interesa za njega-to v primeru, če ti tud on ni všeč (kemija) alpa, če je poročen. Pol bodi rajši pridna, da se ne spečeš!

Če pa je vse kontra in boš pogruntala, da misli resno, pol pa kar.

Ne hiti, premisli, opazuj!

Pa naj se čim lepše to uredi.

Se strinjam z vsemi, le ne oklevaj preveč, da se ne bo vleklo predolgo.

New Report

Close