Kaj naj naredim?
PRIMOŽ prosim daj to temo dol,ker se mi ne ljubi več brat brezveznih odgovorov…..sem pa 100% prepričan,da je ni ženske,ki bi me lahko ukrotila,ker me ženske že leta odkar pomnem zanimajo samo kot sexualni objekt in čisto nič drugega,pod kožo mi ni še nobena zlezla in mislim,da mi nobena niti ne more zlesti,ne,da samo mislim,to vem! !
štajerc,
tudi taki obstajajo, zakaj bi si zatiskali oči, pač smo si različni, ampak to še ni greh?
Zakaj bi bili samo lepi in prijazni? To tukaj je resničnost in to je to, kar imam jaz rad.
resnico
primož
Malo počakaj,napisal sem,da mi nobena še ni pod kožo zlezla in mi tudi ne more!! Vsekakor so pa bile,pravzaprav so še vedno,ne vse ampak nekatere pripravljene začeti resno zvezo,nekatere so hotele otroke in poroko,vendar nisem pravi,da bi se vezal samo z eno žensko,potem bi jo pa z drugimi varal,mislim,da sem vsaj toliko fer,da jih prej odslovim.
Ne, žal res ni ženske ki bi te ukrotila. Ali bi se morda vprašal drugače… Ali sploh katera res čuti pravo željo, da bi te ukrotila??? Kaj pa bi počele s takim “dimnikarjem” in še to samo borih pet minut???
Med tem, ko tukaj zgubljaš čas, se raje malo več ukvarjaj s sabo, malo manj hvali z denarnico, ki ti mimogrede pri tvojem stahu, kaj bo, ko ti mali ne bo več zrasel v velikega, ne bo čisto nič koristila in se sprijazni z dejstvom, da boš takrat, (če seveda ne boš uredil tvojega odnosa do SEBE in končno srečal dame, ki jo boš tudi spoštoval) star, sam in zapuščen. Osamljen pa si tako ali tako že sedaj.
Očitno sovražiš ženske v dno duše in seveda tudi sebe. Škoda, lahko bi počel kaj koristnejšega!
Pozdrav…