kaj naj?:(((
imam problem in pravzaprav ne vem kaj naj naredim. ko sem bila še majhna me je bratranec spolno ”zlorabljal”. takrat tega nisem smatrala kot zlorabo, saj se mi je zdelo nekaj čisto vsakdanjega in normalnega. to se je dogajalo od kar pomnim pa približno do mojega desetega leta. čez nekaj časa so moji starši to po naklučju izvedeli(moj dnevnik) in ga tožili. šele takrat sem to dojela kot zlorabo, vendar na sodišču nisem hotela pričati, saj nekako ne morem govoriti o tem. povedala sem samo moji najboljši prijateljici pa še to ne usega. mislila sem, da to ne bo vplivalo name in nikoli se mi ni zdelo da je. imela sem že spolne odnose, vendar samo zato da bi končno opravila s tem.
Sedaj imam fanta, ki ga imam zelo rada in med nama postaja vedno bolj resno. Kadar se me začne dotikati tam spodaj, mi je nekaj časa prijetno potem pa se ne morem več sprostiti in po glavi mi gredo vse možne misli. Nazadnje, ko se je to zgodilo sem ga prosila naj neha potem pa začela napol jokati. Ni vedel točno zakaj , vendar mu je pač jasno da je nekaj narobe. Rada bi mu povedala glede tega samo ne vem, če bo razumel oz. skrbi me, da bo potem vse še slabše in meni bo še bolj neprijetno in ne vem sploh na kakšen način mu naj povem. Vedno, ko me vpraša kaj je narobe mu rečem, da ni nič, ampak postaja vse bolj nestrpen glede tega, saj mu ni všeč da sem slabe volje. Bojim se, da če mu ne povem, da ga bom izgubila pa tudi če mu povem ni tveganje nič manjše… 🙁
Sploh več ne vem kaj naj…
Draga pikica*!
Za odnos med punco in fantom je zaupanje temeljnega pomena. Glede na posledice zlorabe, ki se odražajo pri vaših intimnih odnosih, pa mislim, da ne boste mogli drugače, kot da se fantu odprete v tolikšni meri, da bo lahko razumel odkod izhajajo vaše težave pri spolnosti. Ni potrebno, da mu govorite o vseh podrobnostih, ampak le to, da vas je nekdo spolno izkoristil, ko ste bili še majhni in se zaradi tega težko sprostite, zato potrebujete njegovo potrpežljivost in razumevanje. Tako bo vedel, da ne odklanjate njega in vam bo lahko tudi v pomoč pri premagovanju vaših blokad pri spolnosti.
Res obstaja možnost, da ga boste zaradi tega izgubili, če fant tega ne bi zmogel sprejeti. Vendar ste v tem primeru dejansko na istem, saj bi tako pomembno dejstvo enkrat moralo priti na dan in potem se mi zdi boljše, da že sedaj veste pri čem ste, pa tudi fant ne bo imel občutka, da mu nekaj prikrivate. Verjamem pa, da bo ta fant, do katerega čutite takšno naklonjenost to razumel in tudi zmogel prenesti. Vaša skrivnost vas sedaj oddaljuje od njega, v kolikor pa se mu boste zaupali, pa bo to lahko pripomoglo k poglobitvi vajinega odnosa.
Želim vam, da bi se vam srečno izteklo!