Najdi forum

Pozdravljeni!

Vem da je bilo na temo smrt ljubljene osebe veliko napisano sem veliko stvari prebrala, a vseeno nisem našla nič takšnega, da bi se meni podobno komu dogodilo.
Pred nekaj leti mi je umrla bližnja oseba, s katero sva bili močno navezani (samomor). Dejansko vseh okoliščin ne poznam, pa vendar je tukaj še veliko nerazjasnjenega in nekaterih stvari nikoli ne bomo izvedeli. Kmalu po smrti so se mi pojavljale te ‘čudne’ stvari, kot so občutki, naključno prižiganje luči, ropotanje, prisotnost osebe, vonji… Na večer po pogrebu sem celo dobila zelo močan in dober občutek, ki mi je dal moč da lahka naprej živim in sem se po tem nekaj tednov prav super počutila a me ni zlomilo (včasih si želim da bi ta občutek še kdaj doživela).
Da preidem k bistvu. Zanima me, če se je kdaj po smrti komu sanjalo, da se je umrlo osebo videl v sanjah in se je ta samo prikazala, nasmejala, obrnila in odšla? Sploh če je bil nek nesrečen dogodek, v katerega sem bila vključena ali ga sama povzročila. Večkrat se mi tudi sanja, da se z umrlo osebo prepirava kot sva se včasih ko je bila še živa in to zaradi enakih stvari kot pred smrtjo in vedno sem bila zelo jezna Dejansko v sanjah enako kot prej-ista občutja). Tudi zbudila sem se razburjena. Nekoč po smrti (kakšen mesec) se mi je sanjalo, da sem se s to osebo nekaj mesecev po smrti pogovarjala preko interneta in ker nisem verjela da je še živa, sem šla na dom te osebe in videla da je dejansko še živa. Ta se je potem norčevala iz mene in se mi smejala (v smislu kako sem lahko nekaj takega verjela). To me prav žalosti in razburja. Kaj želi ta oseba sporočiti?
Žalosti me da večina sanja kako so te osebe vesele, da povedo da je vse vredu, meni pa vedno nekaj slabega. Res da po toooliko letih vsak dan razmišljam o njej, pa vendar. Ali nebi moralo to že izveneti?

Lp

New Report

Close