Kaj je to?
Pozdravljeni.
V anusu me je nekaj špikalo en dan. Potem se šla to pogledala z ogladalcem in videla, ko ko anus narahlo odprem oziroma potipam imam noter bulice ali kaj jaz vem kaj. Ko sem to tipala me je kasneje še bolj špikalo, čisto narahlo pa je bilo krvavo. Samo toliko da se je videlo rdeče. Kaj je to hemeroidi ali akj? Zgleda kot da je tega ogromno. Ne vem ali imam to samo takoj ob vhodu ali imam tega polno črevesje???? Je to možno? Je to lahko rak? Imam tudi glivice nožnice, te pa so psoledice jemanaj antibiotikov. Mislim da se mi je od antibiotikov zelo porušil imunski sistem. Kaj naj počakam ali bo to morfa izginilo ali naj grem k zdravniku? Je to lahko kaj nevarnega?
Tudi mene pestijo podobne težave.
Že nekaj časa me namreč boli na desni strani v bližini jajčnika, ampak bolečina ni vezana na mesečno perilo, saj me konstantno boli. Ne močno, je pa bolečina, ki ne popusti. Na levem predelu nimam nikakršnih bolečin. Kaj bi to lahko bilo? Te težave imam že približno 2 meseca, pri zdravniku pa še nisem bila. Ali mislite, da bi mogla it do zdravnika?
hvala za pomoč