Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza KAJ JE POMANJKANJE VITAMINA "L"?

KAJ JE POMANJKANJE VITAMINA "L"?

Sedaj je čas, da se zazremo vase, se vprašamo, kakšen imamo odnos do sebe in koliko se imamo radi. Verjetno se niti zavedamo ne kako malo se imamo radi.

Včasih sem bila alergična na to, da na TV neprestano vrtijo filme o Božiču. Pocukrani, polni “novoletnih okraskov”… Življenje običajno ni tako…Toda, letos, ko se situacija res težka, sem se odločila, da bom gledala te filme. Da preusmerim misli, da pobegnem v lepši svet. Ležim na kavču in gledam. Pa se spomnim včasih na dogodke iz mladosti, na krivice in bolečino. Zanimvo, lepo pogosto pozabimo, krivice pa ne. Dobro, da imamo tapkanje, da lahko potapkam bolečino, ki je prišla na plano. Ja, že več kot 12 let pospravljam ta svoja čustva, pa še vedno se kaj bolečega najde. Se zjokam, potapkam in mi je lažje. Pa se mi je zdelo, da se mi niso v življenju ne vem kako hude stvari dogajale. Toda, bilo jih je veliko, vsakdan, vsak teden, vsako leto, vsak Božič. Eni smo bolj občutljivi, drugi manj. Eni se znamo postaviti zase, drugi ne. Sama se velikokrat nisem znala, ker sem se počutila fizično šibkejša, ali nisem hotela prizadeti drugih, ali je bila potreba po preživetju večja od mojih želja. Pogosto nisem delala tega, kar bi sama rada, temveč to kar so drugi pričakovali od mene.

Enkrat v mladosti sem v spalnici staršev našla knjigo z naslovom “Kako sem se jaz likal”. Ko sem odkrila EFT, sem se spomnila na ta naslov in tudi večkrat kasneje. Točno to jaz delam. Sebe likam in likam in likam.

Zakaj to pišem? Potlačena čustva so tista, zaradi katerih lahko resno zbolimo.

O Niki Gratix in njenih meditacijah sem pisala tukaj:
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=105&t=11238839

Breda

Včeraj zvečer je bila ponoitev iste meditacije. Dveh. Ponovitev se lahko posluša danes do 19h.
https://fn235.infusion-links.com/api/v1/click/5320207443296256/6239180964757504

Breda

Danes se začne ponovitev:
My free Master Class Training on Emotional Detox is now available again! This free training will only be open for a short period – so don’t miss out!

https://fn235.infusion-links.com/api/v1/click/6613184933396480/6239180964757504

Niki pravi: “Ko se strah začne, se tvoja moč konča”

Breda

nova
Uredništvo priporoča

Niki Gratrix, ponoviev včerajšnje meditacije do jutri zvečer.
https://event.webinarjam.com/replay/1/yvr2ysqt5i68bg3p

Breda

Niki ima še vedno ob nedeljah meditacije. Najprej pozdravi prisotne, potem pove o čem bo meditacija in na koncu meditacija. Potem je posnetek na voljo še 48ur. Včerajšnji posnetekse lahko posluša do jutri zvečer.

Breda

New Report

Close