Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Kaj bi to bilo?

Kaj bi to bilo?

Pozdravljeni,

že pet dni sem popolnoma onesposobljena zaradi kombinacije naslednjih simptomov: konstantna glavobol in slabost, nekaj dni močno povečana in boleča leva tonzila, bolečine v predelu leve pazduhe.

Ker sem zelo nagnjena k anginam, sem najprej pomislila na to možnost, zato sem v soboto odšla v dežurno ambulanto, kjer krvni izvid tega ni potrdil (je pa pokazal odstopanje v pri kategorijah K-RWD 10.9 in Limfociti 13.30). Brez povišane temperature (tudi sicer večino angin preživim brez povišane temperature) in katarja. Odpustili so me brez razlage ali drugih napotkov.

Doma večinoma počivam (v takem stanju tako ali tako drugega nisem sposobna), dnevno uživam odmerek Immunograna in veliko količino C vitamina.

Včeraj sta se tonzila in pazduha skoraj umirili, glavobol in slabost pa vztrajata. Ostali družinski člani so zdravi in brez težav.

Situacija je resnično nadležna, pomislila sem tudi, da gre morda za nevrološke vzroke. Kaj bi to lahko bilo in kam se lahko obrnem dalje, če se situacija ne bo umirila? Pripravljena sem tudi na samoplačniške preiskave.

Hvala & lep pozdrav.

Razlaga bi se znala nahajati na izvidu, sicer pa je opis preskromen za konkretnejši odgovor. Povsem možno pa je, da gre zgolj za virusno okužbo. Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Pozdravljeni,

hvala lepa za hiter odgovor.
Izvid imam pri sebi in ga lahko posredujem (kako?).
Sicer sem opisala vse, kar opažam.

Lep večer želim.

Slikate, dodate priponko, ki jo izbrišem pred objavo in pred slikanjem prekrijete vse osebne podatke, recimo

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close