Najdi forum

julijke kje ste

Pozdravljene!

Gledam in iščem pa vas nikjer ne najdem. Ali ima katera rok julija?
Kako se počutite? Vas je kaj strah poroda?

Rok imam 17.7.!

Lep pozdrav,

maja

čav, jaz mam rok 3.7. in komaj čakam, da se končno zgodi. Ta teden gremo še na morje, pol pa res samo še pričakujemo.
Iz kje pa ste julijke? Jaz sem iz LJ!

Pzdavljene;

Rok imam julija (30.7.). Imam že +9 kg. Počutje kakor kdaj, trebšček imam kar velik. Poroda je tudi mene strah :(, ampak nočem preveč razmišljat o tem, samdo da bo z otrkom vse OK.

LP
(sem z Lj.)

nova
Uredništvo priporoča

Še ena. Jaz imam rok 23.7.
Poroda me ni nič strah, upam samo, da ne bo treba čakat čist do roka ali pa še kaj čez.
Počutje pa tako-tako. Se mi zdi da me je samo trebuh, pa še cela dva meseca imam! Komaj čakam, da grem na dopust (v torek iiiiiii 🙂 da vsaj malo pridem k sebi. Bo pasalo enkrat za spremembo spat dlje kot do šestih.
Sem se pa seveda spet čist preveč zredila, pa se mi zdi, da sploh ne jem kaj dost.

Sem pa iz Kranja.

Jaz sem tudi julijka 🙂

Strah me še ni, res pa vedno pogosteje razmišljam kako bo.
Počutje pa ahhhh jaz sem nekaj mesecev ležala kar se sedaj močno pozna. Ampak tudi to bo minilo in bol pol toliko lepše :-)))

Kitty,

zdaj se spočij na zalogo:))

Še pogrešale bomo ta lenobni čas, haha.

Jaz sem iz Zagorja. Zredila sem se pa več kot preveč(15kg).

Ja tudi jaz bolj kot ne počivam se moram naspati potem ne bo več časa.
Pa upam da bo tale vročina kaj popustila ker se mi zdi da se bom vsak čas stopila.

Uživajte,pa pišite še kaj!

Zdravo!
Še ena julijka, rok imam 29.7. Sama sebi se zdim kot balon, o kilogramih pa rajši nič. Več kot preveč. Tudi jaz bi se rada naspala, pa kaj ko je to tako težko, vročina, velik trebuh, boleča rebra…. Ampak ko bo prišla naša težko pričakovana babika, bom na vse to pozabila.

Uživajte julijke in čim več lepih dni do tistega najlepšega!

Hojla, punce.

Jaz imam tako kot Ezica rok 23.7.2007. Katera bo prej? Se hecam.
Čeprav je to tretja nosečnost, se mi ta zaradi bolniške in vseh težav vleče in komaj čakam, da bo konec, pa je pred mano še vsa vročina naslednjih 2 mesecev. Ker sem bila od konca januarja na bolniški in zato ves čas doma, sem čisto brez energije, še pripognem se komaj. Pri prvih dveh pa sem bila ves čas aktivna in sem lahko počela skoraj karkoli, sedaj si pa še čevljev ne morem skoraj več zavezat (še dobro, da imam lahko sedaj natikače).
Oblačil se mi še ni dalo oprat in sem to preložila na naslednji teden. V materinsko šolo tudi še nisem šla in me to še čaka naslednji mesec. Dopusta (morja) zame letos ne bo. Še vedno ne vem ali naj rodim v Lj. ali Postojni.
Tako je to, ko čakaš na tretjega, pa nimaš niti časa misliti nanj, ker prva dva zahtevata toliko pozornosti.

Pozdravček vsem julijkam!

[url=http://www.babysfirstsite.com][img]http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/101889.birthday.png[/img][/url]

pozdravljene!
rok imam 15.07. in komaj čakam, ker imamo že eno pikico-tri letno in komaj čaka tako kot midva na dojenčka˙(sestrico). Drugače se dobro počutim in tudi vse imam pripravljeno na prihod novega člana.
Lepo se imejte in božajte bušije sem iz medvod

PDP 6.7. in bila pridna, samo 8 kg

PDP 31.07., poroda me pa ( zaenkrat ) še ni strah, čeprav imam prvega v več, kot samo slabem spominu. Tokrat sem se odločila za EA in moram reči, da so me v Postojni zelo pomirili.
Kg + 10.

Srečno!

ojla,
še ena PDP 15.7., čakamo tretjega otročka, še polno aktivna, še ni časa za pripravo stvari, bo treba…..
glede kg tudi dobrih + 13, iz okolice Jesenic, lep pozdrav vsem trebuščkom, m3

Lep pozdrav vsem skupaj!
Moj PDP je 20.7., vendar ne vem, če bomo zdržali do takrat. Že prejšnji teden na pregledu mi je rekla, da sem odprta za en prst ter da se maternični vrat mehča. Poleg tega pa me sedaj že dva dni tako močno špika okoli vhoda v nožnico, da je za znoret, seveda pa še strah doda svoje. Ali ima še katera podobne težave?
Drugače pa upam, da bo na porodu vse v redu ter da bo otrok zdrav. Vsem želim veliko sreče ter da bo vse potekalo v redu!!!

mel1,tudi mene kar nekaj dni že močno špika okoli vhoda v nožnico pa tudi v križu me od časa do časa močno boli.Lažni popadki ali kaj. Na zadnjem pregledu še nisem bila nič odprta,bomo videli kaj bo v torek ko imam pregled.

Drugače pa že komaj čakamo da vidimo našo malo deklico.

Pozdrav vsem nosečkam!

Živjo vsem julijkam,

me veseli, da se je kwa spomnila na nas 🙂
Vse sem vas prebrala in vam pišem še o nas
naš PDP 02.07.
Kot Avagal, imamo tudi mi doma že eno malo pikico – tudi julijko, ki bo kmalu dopolnila 3 leta. Torej na poti imamo še eno deklico julijko, čeprav imam občutek, da se bo zgodilo kakšen dan prej in bomo dobili junijko.
Moji kg do sedaj +11,5, sicer malo več kot v prvi nosečnosti, ker pa vemo, da je tokrat otroček malo večji in glede na moje izkušnje od prvič, ko so kg po porodu kar leteli z mene, si sploh ne delam skrbi z njimi.
Časa za priprave imamo malo, saj je malčica doma z mano celi dan – v vrtec gre septembra. Še vedno nimamo vsega pripravljenega… pa saj bo.
Počutje je zadnji teden bolj vremensko, in zelo hitro se utrudim in moram po vsaki aktivnosti malo počivati. Pogosto imam tudi občutek, da sem kot balon in bom kar počila, če me razumete.
Rodili bomo v Ljubljani.

Upam, da se prej še kaj slišimo.
Srečno in naredite vsak dan tudi kaj ša kaj zase 🙂

Mišamaša očitno sva skoraj na istem. Jaz mam rok 3.7., vendar vseeno računam na polno luno ki bo konec junija. Doma imam že skoraj 3 letnega fantka, eden pa je tudi zdaj na poti. Mogoče se srečava kje v Ljubljanski porodnišnici.

lp

Živjo !

Še ena med vami.PDP 25.7..Počutje kar o.k., občasno me zopet nekaj slabi,kg +6,rodila bom v Lj ter upam, da nebo tako hudo.UPANJE vedno obstaja:)

Srečno julijke!

Pozdravljene!

Mene pa zanima če katero tako zelo tišči v želodcu kot mene? A mogoče katera ve če v 36.tednu ginekolog naredi uz ali samo pregled?

Lep pozdrav in čuvajte svoje bušije!

Pozdravljene!
Prav tako julijka PDP 17.7. Doma pa na sestrico čaka skoraj triletna avgustovka. Priznam, da je kar pestro in, da komaj čakam, da bo vse za mano. Kar se poroda tiče, upam, da mi bo ostal v lepšem spominu kot prvi, ki je bil dolgotrajen in precej naporen.
Drugače pa počasi začenjam s predpripravami.
Lep pozdrav.

New Report

Close