Zanima me, kdaj ste svojim malčkom začeli kuhati govejo juhico in kaj ste vanjo zakuhali? Jo pri 7,5 mesecih že lahko je? Je res, da otrok do enega leta ne sme jesti drugače pripravljenega mesa kot le kuhanega? To mi je dejala prijateljica, kar se mi pa zdi zelo čudno.
Hvala za odgovore in lep vikend.

HOjla!

Nekje od 7m je tudi moj fantek jedel govejo juho in jo ima tudi danes pri 13m zelo rad.Jedel pa je tudi govedino,oz bolj teletino,piscancje meso ter purana.Rib nikoli ni maral.Jedel pa je res vecinoma kuhano,mogoce prazeno,ter v zmernih kolicinah.
LP

Tudi naša je od cca. 7. meseca jedla govejo juho, raje kot pa kokošjo. Obožuje jo z vlivanci, ali pa sem vanjo zribala korenje in kolerabo. Tudi s kuskusom je dobra.
Naša je sploh en mesojedec, saj obožuje vsakovrstno meso, pripravljeno na kakršenkoli način. Samo da se drži v rokah in da ga ona z veseljem lahko gloda.

Že dober mesec jemo govejo juho (stari smo 7,5 mesecev).

LP

Primerna zakuha za govejo juhico je tudi ribana kašica; pri sedmih mesecih juhico prav lahko jejo. Lp

Živjo!
Sama sem pri znancih kupila zajčka in zdaj kuham juhico iz tega mesa. Dodajam različno zelenjavo, kot zakuho pri sedmih mesecih pa le rumenjak. Pa dober tek! majda

Mi jemo juhico že od 6 meseca. Zakuhavala pa sem mu pšenični zdrob (gres) ali pa riž, da je bilo malo gosteje. Pa seveda vso zelenjavo iz juhe smo pretlačili in meso natrgali pa je bilo. lp Alexa